Suomi
Gamereactor
uutiset

Nathan Fillion tiisaa jotain - merkit viittovat Unchartedin suuntaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Näyttelijä Nathan Fillion (Castle) on postannut Instagramiin pari kiusoittelevaa kuvaa, jotka näyttäisivät viittovan Uncharted-sarjan suuntaan. Fillionin ei ennestään tiedetä olevan mukana sen enempää Uncharted-peleissä kuin kivikkoista tietä kulkevassa elokuvahankkeessakaan.

Ensimmäisessä Fillionin postaamassa kuvassa on laulaja Drake, mutta kiintoisaksi sen tekee saateteksti "Sic Parvis Magna". Uncharted-sankari Nathan Draken mukaan se oli hänen esi-isänsä, tutkimusmatkailija Francis Draken motto.

Toisessa Fillionin postaamassa kuvassa puolestaan on kartta, muistivihkoja ja suurennuslasi - siis näkymä seikkailijan työpöydältä. Sen saatesanoina on päivämäärä 16. heinäkuuta 2018 eli ensi maanantai.

Miksi Fillon on vihjeet postannut, sitä on mahdoton tässä vaiheessa sanoa, mutta ainakaan Varietyn lähteiden mukaan ne eivät liity Uncharted-leffaan.

Koska San Diego Comic-Con käynnistyy 19. heinäkuuta, on tietysti houkuttelevaa ajatella, että vihje (ja oletettavasti maanantaina seuraava ilmoitus) liittyisivät sarjakuvamessujen sisältöön. Sarjakuva, videopeli, jotain muuta?

Nathan Fillion on aiemmin toiminut ääninäyttelijänä esimerkiksi Halo 5: Guardiansissa ja Destiny 2:ssa.

Nathan Fillion tiisaa jotain - merkit viittovat Unchartedin suuntaan
Kaksi Nathania kuin kaksi marjaa?


Ladataan seuraavaa sisältöä