Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars Jedi 3

Näyttää siltä, ​​että seuraavan Star Wars Jedi -seikkailun kehitys on alkanut

Pelin ohjaaja Stig Asmussen halusi tehdä trilogian ja näyttää siltä, ​​että hänen toiveensa toteutuu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Star Wars Jedi: Survivor julkaistiin vasta muutama kuukausi sitten, mutta näyttää siltä, ​​että Respawn Entertainmentin Star Wars Jedi -tiimi työstää jo kolmatta seikkailua Cal Kestisin kanssa. Oletamme, että se voisi olla myös hänen viimeinen projektinsa, sillä Stig Asmussen sanoi aiemmin tänä vuonna, että hän "halusi aina nähdä tämän trilogiana".

Kuten Tech4Gamers totesi, tällä hetkellä on avoinna kaksi erittäin epäilyttävää työpaikkailmoitusta mikä näennäisesti viittaa jatko-osan olevan jo pitkällä. Ensimmäinen sija menee vanhemmalle VFX-artistille Star Wars Jedi -sarjassa, eikä se ole Jedi: Survivorin tai vastaavan lisäosa, sillä "Unreal Engine 5 on iso plussa", mikä osoittaa, että se on tarkoitettu projektiin, jossa käytetään toista pelimoottoria (Jedi: Survivor tehdään Unreal Engine 4:llä).

Toinen mielenkiintoinen ja avoinna oleva positio on Sr. Combat Designer, jolla pitäisi olla "intohimo lähitaistelupeleihin". Kuvauksessa lukee, mitä tämän henkilön pitäisi tehdä, ja se on kuin lukisi kuvauksen Star Wars Jedi -sarjasta, johon lukeutuvat "taidot/eteneminen, tarina ja pomokohtaamiset".

Yhteenvetona voidaan todeta, että näyttää todella siltä, ​​että Cal Kestis palaa ennemmin tai myöhemmin. Vaikka osattiin odottaa, että tässä sarjassa on toinen peli, arvostamme aina saatuja todisteita, koska se tarkoittaa, että meillä on todennäköisesti jotain mitä odottaa muutaman vuoden kuluttua, ja että Stig Asmussen on toteuttamassa trilogiatoivettaan.

Star Wars Jedi 3

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä