Suomi
Gamereactor
uutiset
Need for Speed: Most Wanted

Need for Speed -mestari haussa!

Voita NFS-matka Porschelle Leipzigiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactor, EA ja Criterion Games järjestävät loppuvuoden kovimman kilpailun (jos GR:n mahtavaa joulukalenteria ei lasketa). Kilpailussa etsitään Pohjoismaiden nopeinta Need for Speed: Most Wanted -kuskia Playstation 3:lla ja Xbox 360:llä. Molempien alustojen voittajat lähetetään Leipzigiin, Saksaan tutustumaan Porschen tehtaaseen ja kokemaan vauhdin huuma vieressä sijaitsevalla testiradalla. Lue osallistumisohjeet alta. Onnea kisaan!

Need for Speed Most Wanted Competition - Powered by Autolog 2.0

Osallistuminen:
1.) Lisää GRMostWanted kaveriksi PSN:ssä tai XBLA:ssa.
2.) Aja paras mahdollinen aika kisassa nimeltä KEYS TO THE CITY. Käytä PORSCHE 911 CARRERA S -autoa.
3.) Kilpailuun voi osallistua pelin myyntiversiossa, mutta myös juuri ilmestyneellä demolla. Myyntiversiota pelaajilla on kuitenkin merkittävä etu, sillä heillä on mahdollisuus käyttää modeja, jotka mahdollistavat huomattavasti paremmat ajoajat.
4.) Parhaat ajat listataan ja päivitetään arkiaamuisin Gamereactorin viralliselle kilpailusivulle.

Kilpailuaika:
16.-30. marraskuuta

Palkinto:
Matka Porschen tehtaalle Leipzigiin vuoden 2013 alkupuolella. Matka sisältää lennot (Helsingistä), majoituksen, kierroksen tehtaalla, lounaan museon sisältävässä vierailukeskuksessa, Porsche 911:n koeajon testiradalla sekä kuuman kierroksen radalla ammattiajajan kyydissä. Kilpailu on Pohjoismaiden yhteinen ja palkintomatkoja on tarjolla yksi molempien alustojen nopeimmille.

Lohdutuspalkintona jaetaan lisäksi 20 Need for Speed: Most Wanted -t-paitaa, 10 per konsoli.

Rajoitukset ja huomiot:
Kilpailuun osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää ja voimassa olevaa ajokorttia. Kilpailun järjestäjä(t) ei vastaa matkavakuutuksista tai muista matkakuluista, vaan voittajan pitää valmistautua hoitamaan ne itse. Palkintomatkasta vastaa EA. Gamereactor pitää oikeuden muutoksiin ja peruutuksiin.

Need for Speed: Most Wanted
Kävimme testaamassa Porschea jo lokakuun puolella. Lue kokemuksesta täältä.
Need for Speed: Most WantedNeed for Speed: Most Wanted
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Need for Speed: Most WantedScore

Need for Speed: Most Wanted

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

Criterionin uusi Need for Speed tarjoaa laadukasta arcade-kaahailua, joka on parhaimmillaan nettikavereiden kanssa.Ladataan seuraavaa sisältöä