Suomi
Gamereactor
uutiset
Need for Speed: Rivals

Need for Speed: Rivalsin tuottaja videohaastattelussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

GRTV nappasi Gamescomissa haastatteluun Need for Speed: Rivalsin tuottajan Marcus Nilssonin, joka kertoo uudesta All Drive -moninpelistä ja kaahailugenren renessanssista.

Rivals tuo takaisin autojen kustomointielementtejä ja tarjoaa urarakenteen, jossa haasteita voi suorittaa vapaavalintaisessa järjestyksessä. Saumattoman yksin- ja moninpelin mahdollistava All Drive on Nilssonin mukaan silti kirkkaasti pelin tärkein ominaisuus.

"Se käytännössä tarkoittaa, että jos pelaat yksinpeliä ja minä astun peliin, voimme molemmat pelata ja edetä omilla yksinpeliurillamme, vaikka olisit tasolla 2 ja minä tasolla 20. Se on hyvin fiksu ja yksinkertainen systeemi."

Eri kokemustasoista ja eritehoisista autoista huolimatta pelaajat voivat tehdä yhteistyötä, koska alhaisemmalla tasolla olevalla vaatimustasot ovat matalammat. Esimerkiksi poliisina haasteen täyttämiseen voi riittää yksi kiinniotto, kun taas kokeneemman on otettava seitsemän kaahailijaa kiinni.

Tsekkaa koko haastattelu videolta:

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Need for Speed: RivalsScore

Need for Speed: Rivals

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

EA:n ajopelisarja karauttaa uuden tulokkaan baanalle vain vuoden tauon jälkeen. Onnistuuko uhkapeli vai ajaako Need for Speed: Rivals suoraan suohon?Ladataan seuraavaa sisältöä