Suomi
Gamereactor
lifestyle

Netflix House on kivijalkapuoti Netflixin omalle viihteelle

Netflix House avataan kahteen eri paikkaan Yhdysvalloissa ensi vuonna.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Netflix aloitti DVD-yrityksenä, jossa voit saada fyysisiä levyjä postin kautta, mutta päätti sitten, että fyysinen media oli menneisyyttä ja tulevaisuus oli digitaalinen ja suoratoisto. Loppu on historiaa, ja Netflix on nykyään ehdoton viihdetitaani.

Mutta selvästi Netflix näkee, että fyysisillä kokemuksilla on arvoa, sillä striimaaja on nyt ilmoittanut suunnitelmistaan "kokemuksellisesta viihdepaikasta, joka herättää joitain rakastetuimmista nimikkeistämme eloon".

Erityisesti meille kerrotaan, että tämä paikka tarjoaa live-kokemuksia Bridgerton, Money Heist, Stranger Things, Squid Game ja Netflix Bites, ja millaisia kokemuksia on tarjolla, Netflix on antanut joitain esimerkkejä:

"Kuvittele, että valssit kumppanisi kanssa Taylor Swiftin kappaleen orkestericoveriin Bridgerton-setin kopiossa - ja kävelet sitten nurkan taakse kilpailemaan Squid Gamen Glass Bridge -haasteessa. Kun olet teeskennellyt taistelevasi elämästäsi, olet kehittänyt ruokahalua ja haluat saada pureman. Näet läheisen ravintolan, jonka ruoka on saanut inspiraationsa Netflix-ohjelmista ympäri maailmaa; ateria on ikimuistoinen, mutta haluat silti ostaa Stranger Things -tuotteita. Onneksi on olemassa kauppa, joka myy sitä Hellfire Club -t-paitaa, jonka olet aina halunnut."

Tämä on mainos:

Netflix House tulee ensin kahteen amerikkalaiseen paikkaan vuonna 2025, joista nämä ovat King of Prussia Pennsylvaniassa ja Galleria Dallas. Molemmat paikat toimivat entisissä ostoskeskuksissa, jotka ovat suurempia kuin 100 000 neliömetriä, ja niitä vahvistetaan seinämaalauksilla ja veistoksilla, jotka perustuvat heidän suosikki Netflix -projekteihinsa niiden ulkopuolella.

Kuulostaako tämä mielestäsi hyvältä idealta?

Netflix House on kivijalkapuoti Netflixin omalle viihteelle
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä