Suomi
Gamereactor
lifestyle

Netflix näyttää NFL-pelejä joulupäivänä seuraavien kolmen vuoden ajan

Striimaaja jatkaa edelleen suoraa lähetystä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Netflix on lisännyt tasaisesti suoraa lähetystään, ja viime vuoden aikana olemme nähneet PGA-golfaajien ja F1-kuljettajien kilpailevan kupista, Tom Bradyn paahtavan, nyrkkeilyotteluiden suunnitellun ja myöhemmin tänä vuonna NFL-pelit tulevat myös suoratoistoon.

Netflix on allekirjoittanut sopimuksen National Football League kanssa tuodakseen joulupäivän NFL-pelit suoratoistoon seuraavien kolmen vuoden ajan. Tämä sopimus koskee kaikkia alueita, joilla Netflix on saatavilla ulkonäöltään, ja suoratoistossa lähetetään kaksi peliä. Mitä ne ovat ja milloin ne on suunniteltu, näet sen alla.


  • Kansas City Chiefs vs. Pittsburgh Steelers klo 18:00 GMT / 19:00 CET

  • Baltimore Ravens vs. Houston, Texas klo 21:30 GMT / 22:30 CET

Jos et seuraa NFL:ää, mutta olet puoliksi kiinnostunut tästä, molempien pelien pitäisi ehdottomasti olla katsomisen arvoisia, koska molemmissa nähdään joko erittäin kilpailukykyisiä tai lupaavia joukkueita taistelemassa siitä, ja samoin ottelut pidetään osana runkosarjan toiseksi viimeistä viikkoa, mikä tarkoittaa, että jokainen voitto on äärimmäisen tärkeä niille, jotka yrittävät voittaa Super Bowl (tai kolmannen kerran peräkkäin Chiefs...) tulevalla kaudella.

Tämä on mainos:
Netflix näyttää NFL-pelejä joulupäivänä seuraavien kolmen vuoden ajan


Ladataan seuraavaa sisältöä