Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Netflixin pomon mukaan menestynyttä sarjaa ei ole koskaan kuopattu

Syyt ovat aina olemassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Netflixillä on muodostunut tavaksi kuopata TV-sarja erittäin vauhdikkaasti, ellei se saavuta asetettuja lukemia nopeasti ensi-illan jälkeen. Se viimeisin esimerkki tästä oli sarja 1899, ja muita ovat Inside Job, The Midnight Club, Warrior Nun, Resident Evil ja niin edelleen. Lista on pitkä. Toimitusjohtaja Ted Sarandos on kuitenkin ilmoittanut selvästi, että kuoppaamiselle on aina hyvä syynsä.

"We have never canceled a successful show. A lot of these shows were well-intended but talk to a very small audience on a very big budget. The key to it is you have to be able to talk to a small audience on a small budget and a large audience at a large budget. If you do that well, you can do that forever."

Toinen kysymys on sitten se, onko Netflix valmis antamaan sarjalleen aikaa kasvaa kukoistukseen, vai metsästääkö se aina vain seuraavaa Stranger Thingsia ja Squid Gamea.

Netflixin pomon mukaan menestynyttä sarjaa ei ole koskaan kuopattu

Kiitokset, BloombergLadataan seuraavaa sisältöä