Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Trackmania Turbo

Neulansilmä oikeaan ja sataa pöheikköön - onko Trackmania Turbo ostamisen arvoinen?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nadeon kehittämä Trackmania-sarja saa tällä viikolla jatkoa. Trackmania Turbo kaahaa kauppoihin 24. maaliskuuta ja se on saatavilla PC:n lisäksi myös konsoleilla eli PS4:llä ja Xbox Onella.

Gamereactorin avustaja Tero Kerttula nappasikin uutuushurjastelun testiin juuri PS4:llä. Onko peli hintalappunsa arvoinen? Lue Teron arvio ja ota selvää!

Trackmania Turbo -arvio
"Trackmania Turbo jättää jälkeensä hieman ristiriitaisen kuvan. Periaatteessa paketti on kunnossa ja audiovisuaalisesti peli on todellista karkkia. Tutut systeemit toimivat kuten ennenkin, mutta uutta ei ole juurikaan tarjolla."

Trackmania Turbo

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Trackmania TurboScore

Trackmania Turbo

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Trackmania Turbo on tuttua aika-ajohurmiota niin hyvässä kuin pahassakin.

0
TrackMania Turbolle ilmainen VR-päivitys

TrackMania Turbolle ilmainen VR-päivitys

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Ubisoftin huristelevaan TrackMania Turboon on julkaistu ilmainen VR-päivitys. Luvassa on 40 rataa neljässä erilaisessa ympäristössä: International Stadium, Valley Down &...Ladataan seuraavaa sisältöä