Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Fire Emblem: Three Houses

New Game+ on parasta Fire Emblem: Three Housesissakin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Markus kirjoitti taannoin blogin, jossa hehkutettiin New Game Plus -tilan mahtavuutta Nintendo Switchin pelissä Xenoblade Chronicles 2. Fire Emblem: Three Houses julkaistiin viime viikolla Nintendo Switchille, ja täyden kympin pelin arvion voi lukea täältä. Uudessa Fire Emblemissä on myös mukana "parhautta", eli New Game+ -tila.

Uuden kierroksen aloittaessa voi tehdä uusia asioita Officer's Academyssa. Omassa huoneessaan voi kohottaa omaa statistiikkaansa, ja samalla entisten oppilaidensa tilastoja. Näin ollen pelin alkuvaiheessa omat yksikkönsä saa hyvin vahvoiksi. Tämä taas nopeuttaa pelin alkupuoliskolla etenemistä merkittävästi. Oppilailleen voi myös pukea uutta asua, joskaan nämä muutokset eivät näy välivideoissa.

Onko Fire Emblem: Three Houses vuoden peli 2019? Kommentoi alla.

HQ
HQ
HQ
Fire Emblem: Three Houses

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Vuoden pelit 2019, sijat 20.-16.

Vuoden pelit 2019, sijat 20.-16.

ARTIKKELI. Kirjoittaja Gamereactor

Näin vuoden lopuksi on taas tullut aika tarkastella kuluneen 12 kuukauden parhaita pelejä. Kalenterivuosi toi muassaan niin paljon hyvää pelattavaa, ettei niitä...Ladataan seuraavaa sisältöä