Suomi
Gamereactor
lifestyle

NFT-huijari myöntää syyllisyytensä maton vetämiseen, ja häntä uhkaa jopa 5 vuoden vankeus

Aurelien Michael syytti yhteisönsä myrkyllisyyttä maton vetämisestä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Muistatko, kun kaikki olivat pakkomielle kyllästyneistä apinoista? No, rumien apinoiden suosion vuoksi oli joukko muita projekteja, jotka yrittivät kaapata saman taian. Yksi tällainen NFT-luomus oli Mutant Ape Planet NFT Collection.

Se näytti huijaukselta alusta alkaen, mutta kryptoveljien juttu on, että he eivät usko sen olevan huijaus niin kauan kuin he näkevät valon huijaamisesta jollekin muulle tunnelin päässä. Ihmiset kaatoivat miljoonia dollareita näihin NFT:ihin villityksen huipulla, mutta ennen kuin kokoelma myytiin loppuun, tekijät ottivat 2.9 miljoonaa dollaria, jotka ihmiset käyttivät ja juoksivat.

Aurelien Michel pidätettiin tammikuussa, ja hän on sittemmin myöntänyt syyllisyytensä salaliittoon lankapetoksen tekemiseksi. Tällä hetkellä häntä uhkaa 1.4 miljoonan dollarin sakko ja jopa viisi vuotta vankeutta. Michel syytti aiemmin yhteisöään maton vetämisestä sanoen, että "emme koskaan aikoneet mattoa [vetää], mutta yhteisö meni aivan liian myrkylliseksi".

New Yorkin sisäisen turvallisuuden tutkinnan erikoisagentti Ivan J. Arvelo sanoi kuitenkin seuraavaa: "Aurelien Michel houkutteli sijoittajia lupauksilla hyödyntää NFT-trendiä, mutta luopui projektista kerättyään lähes 3 miljoonaa dollaria "maton vetojärjestelmäksi". Vastaaja, jota syytettiin Mutant Ape NFT -yhteisön harhaanjohtamisesta, väitti syyttömyyttään ja jopa leimasi uhrit "liian myrkyllisiksi". Nämä yritykset paeta vastuuta päättyivät kuitenkin tämänpäiväiseen vetoomukseen."

Tämä on mainos:

Michel oli luvannut ostajille palkkioita ja etuja, mikä osoittautui vääräksi. Siksi hän oli huijannut sijoittajia ja muistuttanut heitä siitä, että et käytä tuhansia dollareita apinan kuvaan.

Kiitos, PC Gamer.

NFT-huijari myöntää syyllisyytensä maton vetämiseen, ja häntä uhkaa jopa 5 vuoden vankeus
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä