Suomi
Gamereactor
lifestyle

NFT-kukkotaistelupeli on purkitettu

MechaFightClub oli kehitteillä yli vuoden.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

NFT-villitys on saattanut näennäisesti laantua hieman, mutta on edelleen paljon ihmisiä, jotka yrittävät tehdä niistä tulevaisuuden. Yksi projekti, joka yritti tuoda NFT:t videopeleihin, oli MechaFightClub, joka periaatteessa saisi NFT:si taistelemaan jonkun toisen kanssa.

Mainitsimmeko myös, että peli keskittyi kukkotappeluihin? Ei kirjaimellisia kukkotaisteluita, koska kuolemaan taistelevat kanat ovat teknisesti mechejä, ja ne ovat NFT:itä (koska tietysti ne ovat), mutta silti, jos tämä peli olisi julkaistu, voit kuvitella, että Peta olisi ollut asiallaan melko nopeasti.

MechaFightClub onnistui keräämään noin 40 miljoonaa dollaria yksityistä rahoitusta SEC-hakemuksen mukaan. Lisäksi yritys, joka teki nyt peruutetun pelin, on siirtynyt tekoälyyn. Mutta niille, jotka ostivat robottikanan, voit palauttaa sen Solanalle, suositulle kryptovaluutalle, jonka arvo on noin 378 dollaria.

Tämä on mainos:

MechaFightClubin kehittäjä Irreverant Labs väittää, että päätös peruuttaa peli johtuu epäselvistä lohkoketjua koskevista säännöksistä Yhdysvalloissa, vaikka sen lausunto on melko harhaanjohtava. Oliko tämä jonkinlainen huijaus saada ihmiset jälleen ostamaan hyödyttömiä NFT:itä, vai oliko se aito yritys ottaa askel eteenpäin pay-to-earn-peleissä? Se on sinun päätettävissäsi, mutta voit tarkistaa koko lausunnon täältä.

NFT-kukkotaistelupeli on purkitettu
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä