Suomi
Gamereactor
artikkelit

Nintendo Direct E3 2015: Kaikki tärkeimmät julkistukset

Suurimmat uutiset ja paljastukset Nintendon E3 2015 -verkkolähetyksestä yhdessä kätevässä artikkelissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tuttuun tapaan Nintendo ei pitänyt E3:ssa perinteistä lavalehdistötilaisuutta, vaan uutiset tarjoiltiin hilpeähenkisessä Direct-nettilähetyksessä. Tällä kertaa japanilaisen pelijätin anti ei ollut ihan historiallisen suurta, mutta siinä riitti silti monia mielenkiintoisia pienempiä paljastuksia sekä silmäyksiä tulevaan peliantiin.

Lähetys käynnistyi Wii U:lle saapuvan uuden Star Fox Zeron esittelyllä. Pelistä näytettiin ensimmäistä kertaa pelikuvaa ja samalla ilmoitettiin julkaisuajankohta. Avaruudessa päästään lentelemään Fox McCloudin ja kumppaneiden kanssa viimeistään ensi jouluna.

Nintendo panostaa edelleen vahvasti Amiibo-keräilyfiguureihin. Ennen E3:a yhtiö kertoi, että kaikista Super Smash Bros. -pelin hahmoista saa oman figuurin, mutta nyt tiedossa on myös yhteistyö Activisionin Skylanders-sarjan kanssa. Se alkaa Skylanders: Superchargersissa, johon on luvassa Bowser ja Donkey Kong -amiibot, jotka siis toimivat Wii U:lla kaikissa sarjojen peleissä. Samalla paljastettiin myös uusi Animal Crossing 3DS:lle nimellä Animal Crossing: Amiibo Festival, joka sekin paneutuu erityisesti keräilyhahmojen pariin. Jo aikaisemmin paljastettu Animal Crossing: Happy Home Designer sen sijaan ilmestyy syyskuussa.

Harmillisesti Wii U:n uudesta Zeldasta ei näytetty mitään, mutta Directissä sentään paljastettiin kaksi uutta sarjan peliä 3DS:lle. Tulossa ovat uusi kolmin pelattava The Legend of Zelda: Tri Force Heroes (Syksy 2015) sekä Hyrule Warriors Legends (alkuvuosi 2016), joista jälkimmäinen perustuu Wii U:lla viime vuonna nähtyyn julkaisuun. Se sisältää kaikki Wii U:n DLC:t sekä uusia hahmoja Wind Wakeristä (Tetra ja King of Hyrule).

Tämä on mainos:

Toiminnallisempaan 3DS-makuun Directissä oli mukana uusi Metroid nimeltään Metroid Prime: Federation Force. Se ei tehnyt kovin suurta vaikutusta ottaen huomioon, että sekin näyttää keskittyvän enemmän moninpeliin. Se ilmestyy 2016.

Roolipelien puolella tilanne näytti ruusuisemmalta. Xenoblade Chronicles X luvattiin kauppoihin 4. joulukuuta, kun taas Fire Emblem Fates iskee 3DS:lle ensi vuonna. Molemmista näytettiin myös varsin tyylikästä, joskin erittäin animevetoista videokuvaa.

Nintendolla oli myös tarjolla urheilua. Päivänvalon näki Mario Tennis: Ultra Smash, joka syöttää avauspallon Wii U:lla vielä tänä jouluna.

Toinen huomiota saanut Mario-peli oli tietysti Super Mario Maker, jota hehkutettiin kovasti uusien videoiden ja Nintendon merkkihenkilöiden voimin. Peli sai myös vihdoin julkaisupäivän, joka on 11. syyskuuta. Kattavan esittelyvideon siitä voi katsoa tekstin alta. Eikä pidä tietysti unohtaa uutta Mario & Luigi: Paper Jamia. Värikäs pelisarja palaa 3DS:lle 2016.

Tämä on mainos:

Kaikki E3-messujen uutiset, trailerit ja ennakot löytyvät Gamereactorin teemasivulta täältä.

HQ
Nintendo Direct E3 2015: Kaikki tärkeimmät julkistukset


Ladataan seuraavaa sisältöä