Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Mario Bros.

Nintendo World Championships: NES Edition sai ikärajan

Kuvauksen mukaan kyseessä on "kokoelma kaksiulotteisia haaste- ja tasoloikkapelejä".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yhdysvaltain ikäraja-auktoriteetti ESRB on antanut ikärajan tuntemattomalle pelille Nintendo World Championships: NES Edition. Sen ihmeempiä tietovuotoja tai huhuja ei ole tapahtunut, joten on luotettava viralliseen kuvaukseen. Kyseessä on "kokoelma kaksiulotteisia haaste- ja tasoloikkapelejä".

"This is a collection of 2D challenges and platformer games in which players traverse through various modes (eg, speedrun, survival). Several challenges involve reaching specific points, while others prompt players to defeat small enemies or survive brief battles. Some games depict pixelated characters using small swords or arrows to strike at enemies; enemies typically get stunned or disappear in a flash."

Kuvauksen perusteella kyse on hieman samasta kuin vuoden 1990 American Nintendo World Championships, jolloin pelikasetilla olivat minipeleinä mukana muun muassa Super Mario Bros., Rad Racer ja Tetris. Toisaalta vuoden 2013 NES Remix laitteille Wii U ja 3DS teki samanlaisen kokoelman NES-peleistä.

Jäämme odottamaan, mitä oikein on tapahtumassa.

Super Mario Bros.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä