Suomi
Gamereactor
uutiset

Nintendolla on yksinkertainen mutta tehokas strategia, jolla vältetään trokarit Switch 2:n kohdalla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun Playstation 5 ja Xbox Series S/X julkaistiin, olivat laitteista ylihintaa kiskovat trokarit vahvasti kuluttajien riesana. Nintendo haluaa välttää tämän, ja sillä on erikoinen strategia menestyäkseen.

Yrityksen sijoittajille järjestetyn Q&A-istunnon aikana eräs henkilö ihmetteli, kuinka Nintendo aikoo torjua trokareita. Nintendon pomo Shuntaro Furukawa selitti, että he aikovat yksinkertaisesti varmistaa Switch 2 -laitteiden hyvän saatavuuden, sillä uudelleenmyynti on kiistatta vaikeampaa esimerkiksi kaksinkertaiseen hintaan, jos voit ostaa paremmalla takuulla suoraan myymälästä normaalihintaan.

Nintendo tutkii myös, voivatko he tehdä jotain muuta trokareiden välttämiseksi, ottaen huomioon, että eri alueilla on erilaiset säännöt ja tarpeet.

Konsolivuoren valmistaminen ja niiden tyhjän panttina lojuminen sekä varastointi on tietysti kallis strategia, jolloin konsolin ensi-iltaa on todennäköisesti lykättävä jonkin verran. Luultavasti se on kuitenkin kuluttajan kannalta parempi lähestymistapa, ja luonnollisesti Nintendo toivoo tämän tavan toimivan.

Mitä mieltä olet tästä strategiasta?

Nintendolla on yksinkertainen mutta tehokas strategia, jolla vältetään trokarit Switch 2:n kohdalla

Kiitokset, VGCLadataan seuraavaa sisältöä