Suomi
Gamereactor
lifestyle

Nissan on julkistanut näkemyksensä "premium-liikkuvuuden tulevaisuudesta"

Tulevaisuuden täyssähköinen tila-auto on täällä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos olet seurannut innokkaasti sähköautotrendiä ja miettinyt, miten tämä vaikuttaa tila-autotilaan, Nissan on nyt pyrkinyt tutkimaan juuri tätä. Autonvalmistaja on julkistanut sen, mitä se kutsuu "premium-liikkuvuuden tulevaisuudeksi", ja tämä on täysin sähköinen tila-autokonsepti, joka tunnetaan nimellä Hyper Tourer.

Tila-auto esitellään Japan Mobility Show, joka pidetään ensi viikosta alkaen, ja mitä auto tarjoaa, siinä on tilava sisustus, jossa on litteä LED-paneeli lattiassa, täysin autonomisen ajojärjestelmän päällä ja etuistuimet, jotka voivat kääntyä 360 astetta. Autossa sanotaan myös olevan tekoälyjärjestelmä, joka tarkkailee biometrisiä merkkejä, kuten aivoaaltoja, sykettä, hengitystä ja hikoilua, valitakseen automaattisesti musiikin ja valaistuksen mielialasi mukaan.

Nissan on sanonut, että se näkee Hyper Tourer: n tapana kuvitella uudelleen, mitä odotamme matkalta yhdistämällä "ylellisen olohuoneen mukavuuden henkilöauton mukavuuteen".

Tämä kaikki tapahtuu pian sen jälkeen, kun Nissan nosti verhon Hyper Adventure SUV-konseptille viime viikolla, joka myös pyrkii määrittelemään uudelleen osan sähköautomarkkinoista.

Tämä on mainos:
Nissan on julkistanut näkemyksensä "premium-liikkuvuuden tulevaisuudesta"
Nissan


Ladataan seuraavaa sisältöä