Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

NLC julkistaa uudet Ison-Britannian ja Pohjoismaiden divisioonansa

Rakenteessa on alueellista pelaamista, joka ruokkii suurempaa Pohjois-Euroopan turnausta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Northern League of Legends Championship (NLC) on ilmoittanut laajentavansa alempia divisiooniaan. Uudessa formaatissa luodaan viisi alueellista tapahtumaa Isossa-Britanniassa, Irlannissa ja Pohjoismaissa, ja nämä tapahtumat syötetään suurempiin NLC-turnauksiin.

Tässä formaatissa NLC:n kolmas ja neljäs divisioona poistetaan ja sen sijaan nähdään vain ensimmäinen divisioona ja toinen divisioona näiden uusien alueellisten tapahtumien yläpuolella. Mitä tulee siihen, miksi tämä muutos tehdään, sen tarkoituksena on kannustaa ruohonjuuritason kilpailua alueiden välillä.

Meille kerrotaan, että kauden lopussa kunkin alueellisen liigan kaksi parasta joukkuetta kutsutaan NLC Regional Promotion Series-turnaukseen, jossa ne kilpailevat kahta alinta NLC Division 2 joukkuetta vastaan ansaitakseen paikan suuremmassa liigassa.

Mitä tulee siihen, mitä eri alueellisia liigoja kutsutaan, ne ovat; UK & I League, Denmark League, Sweden League, Norway League ja Finland League. Voit nähdä, miten kukin liiga jaetaan alla olevasta grafiikasta.

Mitä tulee siihen, milloin voimme odottaa näkevämme tämän uudistetun NLC: n toiminnassa, formaattia käytetään ensimmäisen kerran elokuussa, kun ensimmäinen alueellisista liigoista alkaa.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä