Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
No More Heroes 3

No More Heroes 3:ta keräilypainokset

Ennakkotilaukset alkavat myöhemmin tänään.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pix'n Love on julkistanut juuri kaksi erilaista ja hyvin pienen painoksen keräilijäversiota No More Heroes 3:ta. Ennakkotilaukset alkavat ranskalaisfirman kotisivuilla tänään kuudelta Suomen aikaa.

Keräilijäpainoksessa tulee itse pelin lisäksi myös 96-sivuinen taidekirja, retrohtava pahvikotelo ja numeroitu autenttisuustodistus. Deluxe Edition on puolestaan rajoitettu 500 kappaleeseen. Se sisältää isokokoisen laatikon, pelin soundtrackin vinyylipainoksena, sekä neljä suurta kivipiirrosta.

Kuvat paketeista näet alta.

No More Heroes 3
No More Heroes 3

Lähde: Nintendo Life.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä tänään No More Heroes 3

GR Livessä tänään No More Heroes 3

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

No More Heroes 3 on saatu ulos, ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Teos on tänään työn alla GR Livessä parin tunnin ajan, koska totta kai on. Liity mukaan...

0
No More Heroes 3 on pelisarjan päätös

No More Heroes 3 on pelisarjan päätös

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Goichi "Suda51" Suda on pitkän uran tehnyt pelisuunnittelija, jonka käsialaa on muun muassa No More Heroes -pelisarja. Se No More Heroes 3 saatiin hiljan ulos, mutta...Ladataan seuraavaa sisältöä