Suomi
Gamereactor
lifestyle

Nothing paljastaa kaksi uutta nappikuuloketta parin viikon sisällä

Valmistaudu kohtaamaan Nothing Ear ja Nothing Ear (a).

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nothing on tullut melko tunnetuksi tuotteistaan viime aikoina. Me Gamereactorilla olemme tarkastelleet ja tuottaneet videoita useilla eri Nothing älypuhelimilla ja nappikuulokkeilla, ja teknologiayrityksen äskettäisen viestin perusteella jatkamme todennäköisesti tätä työtä tulevaisuudessa.

Tämä johtuu siitä, että Nothing on vahvistanut, että myöhemmin tässä kuussa se paljastaa kaksi uutta tuotetta. Nämä ovat Nothing Ear ja Nothing Ear (a), mikä tarkoittaa, että voit odottaa kahden uuden nappikuulokeversion saapumista linjalla.

Puhuessaan vähän siitä, mitä nämä nappikuulokkeet tarjoavat, Nothing on todennut, "Vuonna 2024 julkistamme Nothing Audion lopullisen iteraation kahdella uudella tuotteella, jotka heijastavat kolmen vuoden suunnittelun ja innovaation huipentumaa. Mitä kuvittelimme alusta alkaen - palkkio kaikille, joka ei koske markkinahintaa, vaan käyttäjän mieltymyksiä.

"Tämän merkittävän virstanpylvään myötä olemme nollanneet nimeämisstrategiamme ja poistaneet numerot keskittääksemme huomion tuotteeseen ja sen jokaiselle käyttäjälle tarjoamaan ainutlaatuiseen kokemukseen. Totta kai."

Tämä on mainos:

Paljastus tapahtuu 18. huhtikuuta 2024, joten odota oppivasi lisää näistä laitteista tuolloin.

Nothing paljastaa kaksi uutta nappikuuloketta parin viikon sisällä
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä