Suomi
Gamereactor
lifestyle

Novak Djokovicin 5. peräkkäinen Wimbledon-voitto varastettiin 20-vuotiaalta

"Carlos on ainutlaatuinen", Djokovic sanoo tappiosta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Novak Djokovic kärsi tappion eilisessä Wimbledonin finaalissa 20-vuotiaalle Carlos Alcarazille. Espanjalaisnuorukainen kaatoi tennislegendan Djokovicin ensimmäisessä tappiossa 5 erän ottelussa sitten vuoden 2019.

Alcaraz on ensimmäinen henkilö, joka on voittanut Wimbledonin, joka ei ole neljän suuren joukossa (Murray, Djokovic, Nadal, Federer) sitten vuoden 2002. "Historian tekeminen tässä kauniissa turnauksessa, finaalin pelaaminen lajimme legendaa vastaan - minulle se on uskomatonta. On hämmästyttävää, että kaltaiselleni 20-vuotiaalle pojalle joutuu tällaiseen tilanteeseen", hän sanoi.

Vaikka hän ei voittanut peliä kotiyleisön edessä, Wimbledonin yleisö kannusti häntä koko neljän ja puolen tunnin pelin ajan, ja mukana oli joitain suuria nimiä, kuten Brad Pitt ja Walesin prinssi ja prinsessa. Espanjan kuningas Felipe oli myös paikalla todistamassa saavutusta.

Djokovic oli tunteellinen tappiossa, mutta onnitteli silti vastustajaansa. Naisten finaalissa Marketa Vondrousova voitti Ons Jabeurin ja hänestä tuli ensimmäinen sijoittamaton naisten Wimbledonin mestari. Hänen toipumistaan viime vuoden ranneleikkauksen jälkeen on pidetty yhtenä koko turnauksen kohokohdista, ja hänen voittonsa päätti tarinan satumaisesti.

Tämä on mainos:
Novak Djokovicin 5. peräkkäinen Wimbledon-voitto varastettiin 20-vuotiaalta


Ladataan seuraavaa sisältöä