Suomi
Gamereactor
lifestyle

Nuoret miehet eivät ujostele hiustensiirtojen tekemistä TikTokissa

Monet kannustavat leikkaukseen, jos se parantaa toisen ihmisen mielenterveyttä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ikääntyville miehille kaljuuntumisesta voi tulla suuri pelko. Hiusten menettämiseen liittyy edelleen valtava stigma, varsinkin nuoremmalla iällä, koska monilla muilla on edelleen mehevät lukkonsa.

Tätä leimautumista vastaan taistelee joukko nuoria miehiä TikTokissa, jotka ovat jakaneet tarinansa hiustensiirtojen saamisesta ja hyödyistä, joita he ovat nähneet mielenterveydelleen. GQ puhui äskettäin Kegsin, 25-vuotiaan irlantilaisen miehen kanssa, joka päätti kokeiltuaan useita eri menetelmiä pitääkseen hiuksensa, että hän menisi all-in ja saisi hiustensiirron. "Se oli yksi parhaista päätöksistä, jonka olen koskaan tehnyt. En osannut aavistaakaan, kuinka paljon itseluottamusta tämä koko matka antaisi minulle."

Monet muut miehet eivät vain kannata hiustensiirtoa, vaan he antavat myös tietoa siitä, miten se voidaan tehdä turvallisesti. Esimerkiksi yksi tili suositteli olemaan menemättä "teknikolle", koska vaikka elinsiirrot näiltä ihmisiltä voivat olla halvempia, et ole koskaan varma siitä, kuka tai kuinka päteviä he ovat.

Nuoret miehet eivät ujostele hiustensiirtojen tekemistä TikTokissa
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä