Dansk
Svenska
Norsk
English
Deutsch
Italiano
Español
Português
Français
Nederlands
中文
Indonesia
Polski
日本語
한국어
Čeština
Ελληνικά
Türkçe
Tiếng Việt
عربي
Seuraa meitä
Francesco Rivella, kemisti, joka auttoi Michele Ferreroa kehittämään suklaata maailmankuulun Nutella-levitteen rinnalla, on kuollut 97-vuotiaana. Vaikka hänen kuolemansa vahvistettiin vasta äskettäin, hän kuoli 14. helmikuuta.
Lettera 43:n mukaan 1950-luvulla, pian Ferrero-yhtiöön liittymisen jälkeen, Rivella alkoi etsiä Pohjois-Eurooppaa Michele Ferreron rinnalla tutkiakseen alueen suklaata, kermaa ja paljon muuta aikomuksenaan ylittää ne. Tämä matka johti siihen, että hän oli mukana luomassa Nutellaa.
Rivella jäi eläkkeelle vuonna 1993 ja oli siitä lähtien ollut Alban rotaryklubin jäsen ja kemistien ritarikunnan entinen presidentti. Nutellan ohella Rivella auttoi myös luomaan Tic Tacin, Kinder Chocolaten ja Ferrero Rocherin.