Suomi
Gamereactor
uutiset
Half-Life

Nvidian perustaja Jensen Huang esitteli tulevaisuuden PC:n tekoälyn ryydittämänä

Tällaista se sitten on.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Computex-tilaisuudessa pidettiin hiljan sellainen Keynote, jonka piti Nvidian perustaja ja toimitusjohtaja Jensen Huang. PC:n tulevaisuus on oleva erilainen tekoälyn ryydittämänä.

Project G-Assist on RTX-kiihdytteinen tekoälyavustaja. Ohjelma tekee elämän helpommaksi videopelaajalle niin äänen kuin tekstinkin keinoin. Ja tulossa on ACE GeForce RTX AI PC -mallisto. Kyse on "digitaalisista ihmisistä", jotka tekevät vuorovaikuttamisen pelien ja tietokoneiden kanssa ihan uudenlaiseksi mukaan lukien ilmeet ja tunteet. Koneen ja ihmisen raja siis hämärtyy.

Windows ja Nvidia yhdessä mahdollistavat koodaajille sen, että tekoälyä voi lisätä mukaan sovelluksiin. Windows Copilot Rutine saa mukaan RTX-kiihdytyksen paikallisille PC SLM:lle. Niin ja tulossa ovat ASUSin ja MSI:n notebookin kera GeForce RTX 4070 GPU:n.

Niille sisällöntuottajille puolestaan on tulossa omat tekoälykkäät sovellukset ja projektit. RTX AI Toolkit on se, joka kovasti auttaa asiassa.

Nvidia App beta on saava tänään 4. kesäkuuta päivityksensä, ja mukana on kolme kuukautta ilmaista PC Game Passia.

Half-Life

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Yksinpeli Half-Life: Caged nyt Steamissa

Yksinpeli Half-Life: Caged nyt Steamissa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Yksinpeli-modi 20 vuotta vanhaan Valven klassikkoon Half-Life on julkaistu. Ensimmäiset käyttäjärviot ovat varsin positiivisia. Kehittäjä Future Games Selectin mukaan...Ladataan seuraavaa sisältöä