Suomi
Gamereactor
lifestyle

Nykiminen sallii "taiteellisen alastomuuden" yläosattomien striimien jälkeen

Seuraten OnlyFans-mallia, joka näyttää olevan alasti streamissa, Twitch on muuttanut ohjeitaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Twitch on jatkuva taistelu katsojista, jos olet striimaaja, ja joskus se voi johtaa siihen, että ihmiset esittelevät kehonsa osia pitääkseen katsojat lähellä. 8. joulukuuta OnlyFans-luoja, joka tunnetaan nimellä Morgpie, levisi virukseen streamille, joka loi uuden metan.

Pohjimmiltaan hän striimasi kamera olkapäidensä alapuolella. Näytti siltä, että hän oli yläosattomissa streamissa, mutta ei näyttänyt alastomuutta lukuun ottamatta päätään ja hartioitaan. Sitten Twitch kielsi hänet, mutta ei ennen kuin muut aikuisille suunnatun sisällön luojat hyppäsivät trendiin, mikä johti keskusteluun siitä, minkä sisällön pitäisi olla sallittua Twitchissä, monien alaikäisten käyttämässä sivustossa.
Pitkässä viestissä Twitch on sittemmin määritellyt uudelleen alastomuutta koskevat ohjeensa, piirtänyt uusia rajoja ja sallinut aiemmin rajoitetun sisällön, mukaan lukien "kuvitteellinen... täysin paljaat naisen rinnat ja/tai sukupuolielimet tai pakarat sukupuolesta riippumatta, vartalokirjoitus naisen esitteleviin rintoihin ja/tai pakaroihin sukupuolesta riippumatta ja eroottiset tanssit, joihin liittyy riisuvia tai riisuvia eleitä, kuten strip-kiusantekoja."

Tämä merkitsee suurta muutosta Twitchiin, koska se uskoo, että aiemmin sen ohjeet rankaisivat epäoikeudenmukaisesti naispuolisia sisällöntuottajia. Jatkossa kaikki, mikä on merkitty "huumeisiin, päihtymykseen tai liialliseen tupakan käyttöön; väkivaltaiset ja yksityiskohtaiset kuvaukset; Uhkapeli; ja/tai seksuaaliset teemat" kielletään kotisivulta, mutta tietty sisältö sallitaan striimaajilta ja sitä etsivät löytävät sen.

Mitä mieltä olet näistä Twitch-muutoksista?

Tämä on mainos:
Nykiminen sallii "taiteellisen alastomuuden" yläosattomien striimien jälkeen


Ladataan seuraavaa sisältöä