Suomi
Gamereactor
lifestyle

Nyobolt on julkistanut sähköauton, joka latautuu alle viidessä minuutissa

Prototyyppiajoneuvossa on akku, joka voidaan ladata 10-80% kaksi kertaa nopeammin kuin mikä tahansa kilpailija.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yksi suurimmista tekijöistä, jotka jarruttavat sähköautoja ja saavat ihmiset hieman varovaisiksi niistä vielä nykyäänkin, on niiden akut ja niiden lataus. Toisin kuin polttomoottoriautot ja hybridit, jotka käyttävät tavallista polttoainetta, joka on helposti saatavilla huoltoasemilta ympäri maailmaa, sähköautot vaativat harvinaisempia latausasemia, joiden lataaminen kestää usein vähintään 30 minuuttia lähellä rajojaan.

Tämä tekniikka paranee ja paranee säännöllisesti, ja seuraava yritys, joka haluaa ottaa valtavan askeleen eteenpäin sähköautoalalla, on Nyobolt, joka on nyt julkistanut prototyyppiauton, joka voi ladata akkunsa 10-80%: sta alle viidessä minuutissa käyttämällä pikalatausta soveltuvalla asemalla.

Nyobolt toteaa, että tämä latausnopeus vaatii vähintään 350 kW: n DC-laturin, mutta jopa tämä mielessä prosessi on silti kaksi kertaa nopeampi kuin mikään kilpailija markkinoilla. Nyobolt väittää jopa, että tästä heidän kehittämästään akusta puuttuu jopa hajoaminen, jota usein nähdään litiumioniakkujen kanssa.

Yksityiskohtien mukaan Nyobolt sanoo, että akku on 50Ah 35kWh, joka voi tuottaa 155 mailin kantaman, ja tarkka latausaika 10-80% on neljä minuuttia ja 37 sekuntia.

Tämä on mainos:

Nyoboltin ajoneuvojen akkujärjestelmien johtaja Shane Davies sanoi: "Nyobolt poistaa hitaan ja hankalan latauksen esteen, mikä tekee sähköistämisestä houkuttelevan ja saatavilla niille, joilla ei ole aikaa pitkiin latausaikoihin tai tilaa kotilaturille."

Tekeekö tämä kehitys sinusta taipuvaisemman ostamaan sähköauton?

Nyobolt on julkistanut sähköauton, joka latautuu alle viidessä minuutissa
Nyobolt
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä