Suomi
Gamereactor
lifestyle

Nyt voit juoda hot dogin kautta

Omituisen virusvideon kunniaksi on julkaistu virallinen hot dog -olki.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jokin aika sitten mies levisi virukseen, koska hänet kuvattiin juomassa juomaa urheilupelissä todellisen hot dogin kautta. Sanomattakin on selvää, että hetki oli sekä sekoitus luovuutta parhaimmillaan että painajaismaista polttoainetta, mutta nyt yhdysvaltalainen ruokajätti Oscar Mayer on pyrkinyt hyödyntämään juuri tätä virushetkeä.

Koska Oscar Mayer on nyt lanseerannut virallisen hot dog -pillin, miltä se kuulostaa. Se on piimuoto, jonka avulla voit juoda juomia ensi silmäyksellä todellisen syötävän hot dogin kautta.

"Vaikka viraali 'Hot Dog Straw' jakoi internetin, tervehdimme rohkeaa miestä, joka tasoitti tietä nauttia hot dogistaan haluamallaan tavalla", sanoi Kelsey Rice, apulaisjohtaja, Oscar Mayer. "Oscar Mayer -klassisen koiran innoittama silikoninen Hot Dog Straw on suunniteltu optimaaliseen siemailuun, ja toivomme, että se tuo ystävällisen muistutuksen siitä, että meidän ei tarvitse ottaa herkullisen hot dogin nauttimista vakavasti. Joidenkin asioiden on tarkoitus olla vain hauskoja."

Näyttää siltä, että jokainen, joka haluaa saada käsiinsä yhden näistä pilleistä, joutuu valitettavasti odottamaan, koska pian lanseerauksen jälkeen pillit myytiin loppuun. Tutustu silti tuotteeseen täällä.

Tämä on mainos:
Nyt voit juoda hot dogin kautta


Ladataan seuraavaa sisältöä