Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

NZXT julkisti uuden PSU:n ja korin

Päivitetty H7-kori korkean wattilukeman C1500 ATX 3.1 -virtalähteellä saapuu kauppoihin muutaman viikon kuluessa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

NZXT on julkistanut Computex 2024 -tilaisuuden humussa joukon uusia tuotteita, jotka saapuvat kauppoihin vielä kesäkuun aikana.

HQ

H7 Flow on maltillinen ja keskikokoinen, mutta on sisältä laitettu kokonaan uusiksi kaksikammioiseksi. PSU:n asettelu on nyt pystysuunnassa, alaosaan laitetut tuulettimet ovat nyt kooltaan jopa 3 x 120 mm. Näin sisukset jäähtyvät vieläkin paremmin.

Eteen saa jopa 420 mm jäähdyttimen, 360 mm yläosaan ja edessä puhallin on 3 x 120 mm. Ilman suodatus tehdään poistettavilla verkkopaneeleilla.

NZXT julkisti uuden PSU:n ja korin

Koriin pääsee käsiksi työkaluitta, ja johtojen hoitaminen on otettu huomioon suunnittelussa edessä. Jos pitää RGB:stä, on RGB-malli niin ikään saatavilla. Tavallinen malli on hinnaltaan 130 euroa, kun taas RGB-malli on 160 euroa.

Virran osalta NZXT tarjoaa uusia lisäominaisuuksia C-sarjan Gold-virtalähteisiin. Nyt kuitenkin keskiössä on C1500 Platinum, joka on nimensä mukainen täysin modulaarinen ATX 3.1 PSU. Mukana on digitaalinen jännitteensääntely, parempi tehokkuus ja siksi platinum-luokitus, pienempi aaltoilun melu ja pienempi käämien kitinä analogisiin malleihin verrattuna. Päällä on 140 mm magneettinen leijuva tuuletin dynaamisella sujuvalla kannatuksella. Tulevaa varten varautuminen on ikävä sana, mutta kahden 12 V - 2 x 6 -johtimen avulla niin pitäisi olla. Tuettuna on myös PCIe 5.1. Tällainen huippuluokan tuote on usein hyvin kallis, mutta hinnoittelu on tällä hetkellä "vain" 330 euroa, mikä on melko halpa, kun kyseessä on 1500 watin PSU.

NZXT julkisti uuden PSU:n ja korin


Ladataan seuraavaa sisältöä