Suomi
Gamereactor
uutiset
Fallout: New Vegas

Obsidian haluaisi työskennellä taas Falloutin kanssa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bethesdan Fallout on yksi viime vuosikymmenien arvostetuimpia roolipelisarjoja, mutta myös yksi sivuosa siitä on noussut fanien keskuudessa todella suosituksi. Kyse on tietenkin Fallout: New Vegasista, jonka Obsidian Entertainment työsti lisäosaksi Fallout 3:lle, mutta josta kehkeytyi täysikokoinen ja erittäin laadukas seikkailu.

Jos asia on kiinni Obsidianista, niin studio kävisi mielellään uudestaan Falloutin kimppuun. Obisidianin pelisuunnittelija Eric Fenstermarker vastasi fanin kysymykseen Twitterissä, että hän ja suurin osa studiosta kehittäisi mielellään jatkoa Falloutille.

"@Skyook_Rider @Obsidian I'm always up for working on a Fallout. I think most of us generally are. Really fun property to work with", selitti Fenstermarker.

Mitä mieltä itse olet? Haluaisitko nähdä Obsidianin palaavan ydintuhon jälkeisen erämaan maisemiin? Miltä esimerkiksi Fallout: New Orleans kuulostaisi?

Fallout: New Vegas

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Fallout: New Vegas - Dead MoneyScore

Fallout: New Vegas - Dead Money

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Fallout: New Vegasin ensimmäinen lisäosa on ilmestynyt Xbox 360:lle. Eerik kolusi paketin läpi ja totesi, ettei rikos kannata.Ladataan seuraavaa sisältöä