Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Odota kuulevasi lisää Six Invitational 2023 -tapahtumasta myöhemmin tänään

Ubisoft on ilmoittanut tapahtumasta, joka selviää muutaman tunnin kuluttua.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rainbow Six: Siegen Six Invitational vuodelle 2023 on vielä muutaman kuukauden päässä, koska pääturnaus on suunniteltu ensi vuoden helmikuulle, mutta tästä huolimatta Ubsioft on nyt ilmoittanut Twitterissä tulevasta turnauksesta.

Meille ei kerrota tarkalleen, mitä ilmoitus tulee pitämään sisällään, mutta jos meidän pitäisi arvata, saamme joitakin tietoja tarkoista alkamis- ja päättymispäivistä, joista ei ole vielä tietoa.

Tarkempaa tietoa meille kerrotaan tänään klo 17.00 BST / 18.00 CEST, joten ole tarkkana, jos odotat innolla tätä turnausta.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä