Suomi
Gamereactor
laitearviot

Oneplus Nord CE4 Lite on oiva laite

OnePlusin uusin kohtuuhintainen matkapuhelin on tehnyt vaikutuksen viikon kestäneen testauksen aikana.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Matkapuhelinten suunnittelun vuosina 2023 ja 2024 voi parhaiten tiivistää yhteen sanaan: ennustettava. On harvoja tuotesegmenttejä, joissa on yhtä paljon tuttuutta ja vähemmän vaihtelua, ja äskettäin julkaistun Oneplus Nord CE4 Lite myötä OnePlus on myös joutunut tähän ansaan. Pidän yleensä heidän kyvystään erottua hieman pienillä yksinkertaisilla innovaatioilla, mutta tämän puhelimen ulkonäkö ei tarjoa sitä. Se ei ole ruma, itse asiassa päinvastoin. Se on minimalistinen ja tyylikäs, mutta myös niin tylsästi suunniteltu, että nukahdan vain yrittäessäni kuvailla sitä. Oneplus Nord CE4 Lite näyttää melko täsmälleen iPhone 11: ltä, ja vaikka voidaan väittää, että toiminnallisuus voittaa aina muodon, tämä suunnittelutyyli yleensä on saanut minut suhteellisen kyllästyneeksi matkapuhelinmarkkinoihin.

HQ
Oneplus Nord CE4 Lite

Siitä huolimatta ei ole epäilystäkään siitä, että OnePlus on julkaissut toisen järkevän budjettiratkaisun niille, jotka eivät halua käyttää yli 1,200 puntaa iPhoneen 15 Pro Max tai jopa enemmän Samsungin uusimpiin ponnisteluihin. 300 punnalla saat laadukkaan puhelimen läpi ja läpi, ja kuten tavallista, OnePlus on säästänyt sinne, missä heidän pitäisi säästää voidakseen alentaa hintaa säästämättä tarvittavista ominaisuuksista. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että et saa parasta näyttöä, parempaa kameraa, mielenkiintoista muotokerrointa tai parasta prosessoria, mutta saat jatkuvasti hyvän puhelimen, joka ylittää helposti edeltäjänsä.

Sydän tässä on lähes kolme vuotta vanha leijonankita 695-prosessori, jossa mielestäni ei ole epäilystäkään siitä, että tämä siru tekee edelleen lievästi sanottuna riittävän työn. Tämä puhelin tuntuu nopealta ja reagoivalta, ja kun otetaan huomioon, kuinka likainen sirun pitäisi olla nykyään valmistaa, tämä on fiksu valinta. Näyttö, toisin kuin edeltäjänsä LCD-versio, on korvattu OnePlusin selvästi paremmalla OLED-mallilla, joka toimii 120 Hz: llä. Tämä on erittäin ylellistä budjettimatkapuhelimelle. Se, että pidän sitä myös erityisen kirkkaana matkapuhelimen OLED-näytölle, tuskin pahentaa asioita. OnePlus väittää toimivansa 1,200 nitillä ja se näkyy. Suurimmalla kirkkaudella tämä näyttö on iskevämpi kuin paljon kalliimman iPhone 14 Pro Max näyttö, mikä kertoo paljon.

Oneplus Nord CE4 Lite
Tämä on mainos:

Kameran puolella se on säästäväisempi, mutta ei silti koskaan huono. Pääkamera on 50 megapikseliä ja toissijainen linssi on yksivärinen versio, joka toimii vain syväterävyydellä. Tuottaako se uskomattomia kuvia, jotka voivat kilpailla tuotesegmentin parhaiden kanssa? Ei. Ovatko ne käyttökelpoisia valokuvia, jotka edustavat matkapuhelimen hintaa oikealla tavalla? Ehdottomasti. Huonossa valaistuksessa kuva ja video muuttuvat rakeisiksi ja terävyys puuttuu kaikessa, mutta rehellisesti sanottuna luulen, että näin on myös huomattavasti kalliimman iPhoneni kanssa. Kyse on luultavasti enemmän valon määrästä, jonka nämä pienet anturit voivat poimia, kuin mistään muusta.

Oneplus Nord CE4 Lite

Oneplus Nord CE4 Lite voidaan pikaladata OnePlusin tai pikemminkin Oppon loistavan Supervooc-tekniikan kautta, mutta pakkauksessa ei valitettavasti ole laturia. Sinun on ostettava 80 watin tai 100 watin laturi, jotta voit ahtaa täyden latauksen akkuun (joka on 5110 mAh) hetkessä.

Onko tästä puhelimesta helppo pitää? Kyllä on. Minulla ei ole mitään ongelmaa suositella sitä jälleen tänä vuonna kaikille, jotka haluavat laadukkaan gadgetin murto-osalla hinnasta. Olisin halunnut nähdä tässä uuden prosessorin, joka tukee Wi-Fi 6: ta ja uutta Bluetooth-standardia, mutta nämä ovat pieniä valituksia siitä, mikä on lopulta loistava ja kilpailukykyisesti hinnoiteltu tuote.

Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä