Suomi
ARTIKKELI - SPONSOROITUA SISäLTöä

Onko JBL Quantum 910 Wireless se lopullinen videopelaajan kuulokemikrofoni?

JBL päästi perehtymään upouuteen kuulokemikrofoniin Quantum 910 Wireless, ja tällainen se on.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

JBL:n pelaamisen lisälaitteista on nautiskeltu Gamereactorissa jo jonkin aikaa, mutta tällä kertaa JBL on onnistunut yhdistämään kaikki mahtavat ominaisuudet huippuluokan kuulokemikrofoneista yhdeksi langattomaksi kokonaisuudeksi. Quantum 910 on äänen puolesta JBL:n laatua, ja siihen päälle vielä ergonominenkin. Mukana on vielä pään liikettä seuraava teknologia, ja toki langattomana niin halutessa.

Videolla näytetään tuotetta eri kulmista, kerrotaan sen lukuisista eduista, ja kuvaillaan tilanteita, joissa laite tekee videopelaajan elämän helpommaksi ja jännittävämmäksi.

HQ

Se mielenkiintoisin ja innovatiivisin ominaisuus on, miten Quantum 910 seuraa liikettä. Laitteessa on pään liikettä seuraavia sensoreita. Tämä yhdessä QuantumSPHERE 360 -teknologian ja PC:llä 7.1-tilaäänen tarjoaa kilpailullisen etulyöntiaseman, jolloin pelaaja tietää tarkasti oman avatar-hahmonsa sijainnin suhteessa muuhun ympäristöön. Toisin sanoen laitteisto toimii yhdessä ohjelmiston kanssa luoden 360 asteen virtuaalisen äänitilan, jossa pelaaja voi paikantaa toiset pelaajat ja uhkaavat vaarat tarkasti ja luonnollisesti.

Langattomana pelatessa ei tarvitse huolehtia viiveellisistä äänitehosteista, sillä mukana oleva USB-A:n ja C:n alhaisen jättämän dongle takaa välittömän vasteen pelilaitteesta riippumatta. Kuulokemikrofonin voi aina liittää erilaisiin laitteisiin joko Bluetoothilla rentoa menoa varten, tai 2,4 GHz langattomalla mallilla silloin, kun on aika laittaa refleksit testiin.

Quantum 910:ssä on mukana erityisesti videopelaamiseen ajateltu aktiivinen melunvaimennus. On esimerkiksi mahdollista sulkea pois kovassa käytössä olevat tuulettimet, tai kilpailuympäristön muut häiritsevät äänet. Joukkuepelaajia varten ylös nostettava puomimikrofoni takaa selkeän puheäänen esimerkiksi Discordissa.

JBL:n QuantumENGINE-ohjelmistolla voi PC:llä muokata ja säätää kaikkea aina RGB-valaistukseen saakka erilaisia profiileita käyttäen. Jos laitteena ei ole PC, lisää QuantumSPATIAL 360 -teknologia pään liikkeiden tilajäljityksen kaksikanavaiseksi signaaliksi. Moinen on kätevää, kun pelaa kolmiulotteisia pelejä eri lähteistä.

JBL Dual Source pitää laitteen yhdistettynä niin puhelimen (Bluetoothin avulla) kuin pelilaitteen kanssa (USB:n avulla) samaan aikaan. Näin on mahdollista vastata puheluihin, ja samalla kuunnella pelin räjähdyksiä tai laadukasta musiikkia. Jopa musiikkia voi kuunnella pään liikettä jäljittävässä tilaääniratkaisussa niin halutessa.

Akulla on kestoa 39 tuntia, joten Quantum 910 on se Gamereactorin valinta moneen erilaiseen käyttöön laitteesta riippumatta. Uskallatko kokeilla?

Jos uskallat, riennä JBL:n puotiin katsomaan lisätietoa tästä ja muista tuotteista.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä