Suomi
Gamereactor
guide
Mortal Kombat 1

Opas: Jokainen merkittävä muutos hahmojen taustatarinoihin Mortal Kombat 1:ssa

Mortal Kombat 1 nollaa maailmankaikkeuden, ja vaikka meillä on tuttuja kasvoja, heidän tarinansa ovat muuttuneet valtavasti.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mortal Kombat 1 tuo massiivisen raikkaan tuulahduksen taistelupelisarjaan. Universumin lyöminen pehmeällä nollauspainikkeella on rohkea asia, mutta hyvässä tai pahassa se antaa meille uuden ilmeen joihinkin tuttuihin taistelijoihin. Kun Liu Kang aloittaa valtakautensa maailman jumalana, tarkastelemme syvemmin Mortal Kombat 1:n verkkosivustolle lisättyä hahmojen biosia ja näemme, mikä on muuttunut suosikkitaistelijoidemme keskuudessa.

Kirjoitushetkellä on yhdeksän taistelijaa, joilla on täytetty bios, joten on parasta olla tuhlaamatta aikaa ja juuttua. Aloitamme tulen jumalasta, Liu Kangista, koska hän on tämän pelin markkinoinnin keskiössä. Kun Liu Kang oli sitoutunut Raidenin kanssa ja voittanut Kronikan Mortal Kombat 11: ssä, hän sai tehdä oman aikajanansa. Hän ei ole tehnyt täydellistä maailmaa, vaan sellaista, jossa hän antaa kaikille olennoille mahdollisuuden löytää rauha. Kuitenkin, kuten voimme arvata siitä, että saamme uuden pelin, tätä rauhaa on uhannut salaperäinen ja voimakas vihollinen. Mortal Kombat 1 näyttää siltä, että Liu Kang on heittänyt pois tavanomaisen rohkean sankarihattunsa ja pelaa nyt enemmän viisasta, johtajan roolia, samanlainen kuin Raiden aikoinaan, kun hän kerää mestareita auttamaan rauhan ylläpitämisessä.

Mortal Kombat 1

Kaksi näistä mestareista, joiden näemme jo tukevan Liu Kangia kuin henkivartijat trailerissa, ovat Scorpion ja Sub-Zero. He ovat nyt siirtyneet veren parhaista veljistä veljiksi ja ovat molemmat osa Lin Kuei -klaania, mikä herättää kiehtovan kysymyksen siitä, mitä tapahtui Scorpionin vanhalle klaanille, Shirai Ryulle. Näyttää myös siltä, että Scorpionin suhde veljeensä on heikko, koska näyttää siltä, että nykyinen pakkaskaverimme luopuu Lin Kuein perinteistä, minkä Scorpion uskoo voivan johtaa hänet ja hänen veljensä iskuihin jonain päivänä.

Tämä on mainos:

Vuosisatojen ajan Lin Kuei puolusti Earthrealmia varjoilta, mutta nyt, kun Sub-Zero on suurmestari ja Earthrealm ei ole uhattuna vähään aikaan, Lin Kuei tulee ulos piilostaan, kun he pyrkivät tulemaan yhdeksi maailman suurista kansakunnista. Sub-Zero näyttää muuttuneen vähän verrattuna aikaisempaan pelivastineeseensa, mutta hänen tarinassaan on todennäköisesti lisää kehitystä, joka erottaa hänet muista iteraatioista.

Mortal Kombat 1

Kitana, ottaen huomioon aiemman suhteensa Liu Kangiin, näytti siltä, että hänet pantaisiin suoraan juoksemaan Outworldin valtaistuimelle, ja silti, ehkä paratiisissa on ongelmia, koska Kitana on nyt Outworldin hallitsijan sisar. Hän ei näytä välittävän tästä, sillä vaikka jotkut vaativat häntä hallitsemaan valtakuntaa, hänen ainoa tarkoituksensa on tehdä Mileenasta paras mahdollinen keisarinna. Verrattuna menneisyyteen, jossa Mileena ja Kitana ovat yrittäneet tappaa toisiaan useita kertoja, tämä on vakava kasvu sisarusten puolelta. Nähtäväksi jää, onko Kitana edelleen sisarensa liittolainen koko pelin ajan, mutta se poikkeaa varmasti hänen menneisyydestään, vaikka hän onkin edelleen Outworldin prinsessa.

Mileena, kuten mainittiin, on vihdoin saanut toiveensa ja on nyt Outworldin valtaistuimen perillinen. Hänen luonteensa on edelleen impulsiivinen, ja hänellä on edelleen nuo ilkeät hampaat, mutta sen sijaan, että ne tulisivat hänestä kloonina, Mileena kärsii nyt tappavasta taudista. Hän piilottaa kasvonsa ja hampaansa niin, ettei kukaan näe häntä heikkona hallitsijana. Tämä ei ainoastaan herätä kysymyksiä siitä, näemmekö Mileenan kasvot paljastettuina ja hänen hallitsijansa kyseenalaistettuna, vaan meidän on nyt myös kysyttävä, mitä tarkataneille on tapahtunut? Pidetäänkö heitä kaikkia sairaina, vai onko heidän olemassaololleen toinen selitys?

Tämä on mainos:
Mortal Kombat 1

Kun siirrymme takaisin Earthrealmiin, meillä on uusi mestari keskusteltavana. Näyttää vahvasti siltä, että Raiden ja Liu Kang ovat vaihtaneet rooleja Mortal Kombat 1, koska entinen ukkosenjumala on nyt paljon nuorempi mies, pienestä kylästä, joka tunnetaan nimellä Fengjian. Hän epäröi, kun Liu Kang pyytää häntä mestariksi, mutta uskoo, että se on kylän edun mukaista. Tulemme näkemään paljon kasvua tästä uudesta Raidenista, mutta uskon, että voimme odottaa suurimpia muutoksia tältä hahmolta verrattuna muihin, koska hänellä ei ole mitään vanhaa viisauttaan nuorena ja hieman kokemattomana taistelijana.

Fengjianista kotoisin on myös Kung Lao, joka näyttää olevan hyvin samanlainen Mortal Kombat 1, mikä on järkevää, kun otetaan huomioon, että hän oli kerran Liu Kangin paras ystävä. Et todellakaan aio antaa parhaalle silmullesi persoonallisuuden vaihtoa uudella aikajanallasi, vai mitä? Sen lisäksi, että Kung Laolla on tavallinen, hattupohjainen taistelu, hän näyttää jälleen hahmolta, jolla on pakkomielle olla vain toiseksi paras eikä saavuttaa täyttä potentiaaliaan. Onneksi näyttää siltä, että Earthrealmin mestarina oleminen riittää Kung Laolle merkitsemään paikkansa historiassa.

Mortal Kombat 1

Joku, joka haluaa merkitä nimensä, joku, joka juoksee sukunimensä painosta, Kenshin perhe oli kerran yksi suurista sotureista, kunnes viisi vuosisataa sitten heidät kaikki melkein pyyhittiin pois. Tällä hetkellä Takahashi-klaani on Yakuzan otteessa, mutta Kenshi toivoo vapauttavansa perheensä siitä ja palauttavansa heidän nimensä kunnian. Ensin hänen on tartuttava perheen muinaiseen miekkaan, Sentoon, mikä osoittaa, että saamme todennäköisesti hieman Kenshin alkuperätarinaa täällä.

Lopuksi meillä on mies, joka ehkä sopii vähiten tähän taikuuden maailmaan, jumalia ja naisia, joilla on neulahampaat. Johnny Cage on melko samanlainen kuin aina. Epäonnistunut B-elokuvien toimintatähti, hän haluaa liittyä taisteluun yhtenä Earthrealmin mestareista viimeisenä haukkoakseen mainetta. Tässä on pieni ero, kuten Mortal Kombat 9: ssä, ja viimeksi todistamassamme maailmankaikkeudessa Johnny löysi itsensä Mortal Kombat -turnauksesta tietämättä todella, mitä tapahtui, kun taas tällä kertaa näyttää siltä, että hän on hieman valmistautuneempi.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä