Suomi
Gamereactor
lifestyle

OpenAI on erottanut toimitusjohtajansa

"Uskomme, että uutta johtajuutta tarvitaan, kun siirrymme eteenpäin."

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

ChatGPT:n takana oleva OpenAI on ilmoittanut irtisanoneensa toimitusjohtajansa Sam Altmanin. Blogikirjoituksessaan yhtiö totesi, että Altman "ei ollut johdonmukaisesti rehellinen viestinnässään hallituksen kanssa". Tämä on johtanut siihen, että hallitus ei enää luota hänen kykyynsä johtaa OpenAI:ta.

Altmanin väistyessä yhtiön teknologiajohtaja Mira Murati toimii väliaikaisena toimitusjohtajana. Murati on ollut OpenAI:n johtoryhmän jäsen viimeiset viisi vuotta ja hänellä on ollut kriittinen rooli yrityksen kehityksessä globaaliksi tekoälyjohtajaksi.

Lausunnossaan hallitus sanoi: "OpenAI rakennettiin tarkoituksella edistämään tehtäväämme: varmistamaan, että tekoäly hyödyttää koko ihmiskuntaa. Johtokunta on edelleen täysin sitoutunut palvelemaan tätä tehtävää. Olemme kiitollisia Samin panoksesta OpenAI:n perustamiseen ja kasvuun. Samalla uskomme, että uutta johtajuutta tarvitaan, kun siirrymme eteenpäin. Yhtiön tutkimus-, tuote- ja turvallisuustoimintojen johtajana Mira on poikkeuksellisen pätevä astumaan väliaikaisen toimitusjohtajan rooliin. Luotamme täysin hänen kykyynsä johtaa OpenAI:ta tämän siirtymävaiheen aikana."

OpenAI on erottanut toimitusjohtajansa
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä