Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

OpTic Texas on vihdoin valmentaja

Kun kauden viimeinen Major on käynnissä, Call of Duty League-joukkue on värvännyt rooliin CoD-veteraanin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tuntuu oudolta sanoa, mutta OpTic Texas Call of Duty League -joukkue on ollut ilman määriteltyä valmentajaa kuukausia, tarkalleen tammikuusta lähtien. Tämä johtuu siitä, että Raymond "Rambo" Lussieria käytettiin alun perin rooliin sekä joukkueen toimitusjohtajana, mutta joukkueen sisäinen sylki johti siihen, että hän vetäytyi valmennustehtävistä, joten rooli on ollut tyhjä siitä lähtien.

No, nyt kun olemme aloittamassa kauden 2023 viimeistä Major ja kaikki katseet Championship Weekend muutaman viikon kuluttua, Texas on vihdoin allekirjoittanut valmentajan, ja tämä työ kuuluu entiselle CoD-ammattilaiselle - yksi parhaista tekemään se siinä.

Kolminkertainen maailmanmestari Damon "Karma" Barlow on allekirjoittanut sopimuksen Texasin kanssa valmentajakseen loppukaudeksi, mikä tarkoittaa, että kaikki palaset ovat paikoillaan, jotta joukkue voi varmistaa ensimmäisen mestaruutensa Texasina (toinen, jos lasket sen perinnön osaksi Dallas Empire).

Call of Duty: Modern Warfare II
Photo: OpTic Gaming

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä