Suomi
Gamereactor
lifestyle

Oscarit esittelevät parhaan roolituksen kategorian

Vuodesta 2026 alkaen saamme seremoniaan uuden palkinnon.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Oscar-gaalaan lisätään uusi kategoria ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2002, jolloin parhaan animaatioelokuvan kategoria lisättiin. Tämä uusi kategoria juhlistaa roolituksen saavutuksia. Casting-ohjaajat ovat kampanjoineet vuosia saadakseen tunnustusta, ja pian he saavat tämän huomion.

Palkinto lisätään seremoniaan vasta vuonna 2026. "Akatemian kehittyessä olemme ylpeitä voidessamme lisätä roolituksen tieteenaloihin, jotka tunnustamme ja juhlimme", sanoivat akatemian toimitusjohtaja Bill Kramer ja presidentti Janet Yang. "Onnittelemme casting-johtajiemme haaran jäseniä tästä jännittävästä virstanpylväästä ja heidän sitoutumisestaan ja ahkeruudestaan koko prosessin ajan."

Tämä tekee Oscar-gaalassa 24. kategoriasta, mikä todennäköisesti työntää esityksen kestoa entisestään. Silti työtä on tehtävä monien elokuvantekijöiden ja katsojien mukaan. Myös esimerkiksi stunt-työ kaipaa lisää tunnustusta. Toivottavasti pian voimme nähdä, että ne, jotka laittavat kehonsa likoon elokuvien vuoksi, saavat ansaitsemansa tunnustuksen.

Minkä kategorian lisäisit Oscar-gaalaan?

Tämä on mainos:
Oscarit esittelevät parhaan roolituksen kategorian


Ladataan seuraavaa sisältöä