Suomi
Gamereactor
lifestyle

Outo tarina poliisista, joka varastaa vuohen grilliruokaa varten

Vuohi oli tarkoitus teurastaa osavaltion senaattorin pitämää yhteisögrilliä varten.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nuori tyttö Kaliforniassa ja hänen perheensä ovat nostaneet kanteen sen jälkeen, kun poliisi hyökkäsi heidän kotiinsa etsimään Cedaria, 7 kuukauden ikäistä vuohta. Oikeusjutussa on nimetty Shastan piirikunta, Shastan sheriffin virkamiehet, Sashan piirimessut ja muut syytetyt osallisiksi vuohen teurastukseen yhteisön grilliä varten.

Poliisi ei vain päättänyt hyökätä satunnaisesti Jessica Longin kotitalouteen tyhjästä, ja kuulemma vuohi, joka tunnetaan nimellä Cedar, oli asetettu huutokauppaan Shastan piirin messuilla viime vuoden heinäkuussa. Kuitenkin nähtyään, kuinka kiintynyt hänen tyttärensä oli tullut Cedariin, Long kysyi, voisivatko he vetää vuohen pois huutokaupasta. Messut kieltäytyivät velvoittamasta, joten kun Cedar oli myyty, Long päätti viedä hänet takaisin kotiin.

Long tarjoutui maksamaan takaisin rahat, joista Cedar oli ostettu (osavaltion senaattori Brian Dahle 902 dollaria), mutta näytti siltä, että messut tai senaattori eivät liikkuisi. Shasta District Fairin toimitusjohtaja Melanie Silva sanoi Longille lähettämässään sähköpostissa: "Reilu teollisuus on perustettu opettamaan nuorten vastuuta ja tuleville karjankasvattajien ja maanviljelijöiden sukupolville oppimaan laadukkaan lihan kasvattamiseen tarvittava prosessi ja ponnistelut. Jos teet poikkeuksen puolestasi, opetat vain nuorille, että heidän ei tarvitse noudattaa sääntöjä, jotka on laadittu kaikille osallistujille."

Tämä johti lainvalvontaviranomaisten osallistumiseen, missä he ottivat Cedarin väkisin Longin kotoa. Oikeusjutussa väitetään, että Cedarin ympärillä oleva asia pysyi siviilioikeudellisena, ja lainvalvontaviranomaisten osallistuminen osoittaa vallan väärinkäyttöä.

Tämä on mainos:

Kiitos, Sacramento Bee.

Outo tarina poliisista, joka varastaa vuohen grilliruokaa varten


Ladataan seuraavaa sisältöä