Suomi
Gamereactor
esports

OverActive Media haluaa ostaa sekä KOI Esportsin että Movistar Ridersin

Osana pyrkimystä "muodostaa maailmanlaajuinen esports-voimalaitos".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

OverActive Media, MAD Lions ja Toronto Ultra Call of Duty -joukkueen emoyhtiö, on ilmoittanut aikomuksestaan ostaa esports-organisaatiot KOI Esports ja Movistar Riders, kaikki pyrkimyksenä "muodostaa maailmanlaajuinen esports-voimalaitos".

Kaupan sanotaan yhdistävän KOI: n lahjakkuus- ja vaikuttajatarjonnan Movistarin avainhallintaan ja liiketoimintamalliin, ja siinä nähdään myös kunkin tiimin omistamat lisävarat OverActive -bannerin alla, mukaan lukien KOI: n Valorant Champions Tour -paikka.

Kaupan, joka edellyttää OverActiven hallituksen hyväksyntää, odotetaan tapahtuvan pääasiassa osakkeiden muodossa, vaikka on myös huomattava, että kunkin hankinnan arvon uskotaan olevan noin 5,7 miljoonaa dollaria. Milloin/jos sopimus hyväksytään, KOI:n ja Movistarin johtajat, mukaan lukien entinen ammattilaisjalkapalloilija Gerard Pique, liittyvät OverActiven hallitukseen.

Samoin, kun kauppa on saatu päätökseen, OverActive pyrkii yhdistämään ja nimeämään uudelleen monia joukkueitaan heijastamaan omistamiaan yhdistettyjä esports-yrityksiä. Vaikka sen Call of Duty joukkue ja Overwatch joukkue pysyvät Toronto Ultra ja Toronto Defiant, sen muut joukkueet tunnetaan joko MAD Lions KOI tai Movistar KOI (poikkeuksena EA Sports FC team, jota pidetään nimellä Atletico de Madrid).

OverActive Media haluaa ostaa sekä KOI Esportsin että Movistar Ridersin


Ladataan seuraavaa sisältöä