LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   esports
   Overwatch

   Overwatch League on tulossa vuoden kolmannella neljänneksellä

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Overwatchin e-urheilun Nate Nanzer vastasi Etelä-Koreassa kysymyksiin pelin e-urheilutavoitteista. Reddit-käyttäjä bartlet4usin ansiosta nyt tiedetään jo mukavasti siitä, mitä Overwatch League pitää sisällään.

   Nanzerin mukaan Blizzardin tarkoituksena on luoda samanlainen maailmanlaajuinen liiga kuin muillakin urheilulajeilla on. Tämän vuoksi kuvioon tuodaan kaupunkikeskeinen järjestelmä, jonka odotetaan toimivan erityisen hyvin juuri Etelä-Koreassa.

   Tuotoistakin oli puhetta. Liigan alettua varmistetaan se, että otteluita, profiileita ja videoita pääsee katsomaan. Tällä saadaan mukaan sponsoreita, lipputuloja ja lähetysoikeuksien myyntiä. Tietysti myös joukkueiden omien tuotteiden myynti mahdollistetaan. Blizzard ei vielä ole päättänyt, jakaako se osan tuotoista joukkueiden kanssa.

   Liigan aluepainotuksesta huolimatta joukkeita voi halutessaan muodostaa sekaisin kansallisuuksien ja sukupuolten kesken.

   Overwatch League on määrä alkaa kuluvan vuoden kolmannella neljänneksellä. Finaalia ei tulla käymään BlizzConissa, sillä huipenus tullaan pitämään joka vuosi eri kaupungissa.

   Voiko Overwatch League olla menestykäs heti ensimmäisenä vuonnaan?

   Overwatch

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   0
   Overwatch (Nintendo Switch)Score

   Overwatch (Nintendo Switch)

   ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

   Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

   OverwatchScore

   Overwatch

   ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

   Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

   0
   Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

   Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

   ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

   Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....   Ladataan seuraavaa sisältöä