Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League Play-Ins on asetettu

Viimeinen pelisarja ennen pudotuspelien alkua on vahvistettu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch League -kausi 2022 on melkein ohi. Pudotuspelit alkavat 30. lokakuuta, ja suuret finaalit on asetettu 5. marraskuuta, mutta ennen kuin kaikki tapahtuu, on pelattava muutama ylimääräinen peli, jotta voidaan määrittää kaksi viimeistä läntisen divisioonan joukkuetta, jotka ovat läsnä.

Ja tässä mielessä Blizzard on paljastanut Western Wild Card Play-Ins - aikataulun ja ilmoittanut tarkalleen neljä joukkuetta, jotka taistelevat näistä kahdesta paikasta ja milloin he pelaavat toisiaan vastaan.

Aluksi Florida Mayhem kohtaa Bostonin kansannousun 21. lokakuuta klo 20.00 BST / 21.00 CEST, ja Washington Justice kohtaa Toronto Defiantin heti sen jälkeen klo 21.30 BST / 22.30 CEST. Näiden pelien voittajat etenevät kilpailemaan toisiaan vastaan, kun taas häviäjät putoavat alempaan luokkaan ja taistelevat eliminointia vastaan.

Kahden voittajajoukkueen voittaja ansaitsee paikan pudotuspeleihin, kun taas häviäjä siirtyy eteenpäin ja kohtaa kahden alemman kaavion joukkueen voittajan yrittäessään varmistaa viimeisen pudotuspelipaikan.

Mitä tulee koko pudotuspelien aikatauluun, kun Play-Ins on saatu päätökseen tänä viikonloppuna, tiedämme sen kokonaisuudessaan.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä