Suomi
Gamereactor
arviot
Pac-Man Party

Pac-Man Party

Herra Pac-Man, yksi pelihistorian tunnetuimmista pelihahmoista täyttää vuosia. Syömistä rakastavan pallopään kunniaksi julkaistaan useita juhlapelejä, niistä yhtenä Wiin Pac-Man Party.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kolmikymppisen keksinpopsijan kunniaksi on väsätty synttäriteemainen bilepeli. Innovatiivisuudestaan tunnettu Pac-Man ei kuitenkaan taivu yllättämään ainakaan tällä koko perheen minipelikokoelmalla. Pac-Man Party on tylsä bilepelien kopio, jonka paras osa on vuosikymmenien takaisen pelin uudelleenjulkaisu.

Pac-Man Partyssa on yli 45 minipeliä, joita voi pelata joko yksitellen, lautapelinä tai tarinan turvin. Tarinamoodissa pelaaja pääsee kisaamaan Pac-Manina muita hahmoja vastaan Mario Partyn kaltaisella pelilaudalla edeten. Eteneminen ratkaistaan minipeleillä. Minipelejä pääsee pelaamaan myös pikapeleinä, ja bilemoodissa voi ystävien kanssa pelata pelilaudan voittajan tittelistä. Sekä tarinamoodissa että bilemoodissa kierretään pelilautaa valtaamalla linnoja. Yllätyksiä, joissa pelaajat pääsevät puhaltamaan myös yhteen, hiileen löytyy matkan varrelta. Mukana ovat tutut hahmot Blinky, Inky, Pinky ja Clyde uusien tuttavuuksien lisäksi.

Lautapeliosio tökkii niin yksin kuin ystävienkin kanssa pelatessa. Pitkästyttävät välianimaatiot tuntuvat elämääkin pidemmiltä, kun taas useimpien minipelien pelaaminen on ohi silmänräpäyksessä. Minipelit eivät valikoidu täysin sattumanvaraisesti, vaan eri tasoilla toistuvat samat pikkupelit. Toisto luo mahdollisuuden harjaantua taidoissaan pelin edetessä. Linnojen valtaaminen luo lisää jännitystä ja lautapelin tuntua, mutta erityisesti yksinpelissä odottelu vaan lisääntyy, kun mukaan tulee uusia hahmoja. Virtuaalipelaajien siirrot kestävät lähestulkoon yhtä kauan kuin mukana olisi oikeita pelaajia.

Välianimaatiot voi toki ohittaa pelaamalla pelkkiä minipelejä. Tueksi kaipaisi kuitenkin jotain yksinkertaista turnajaismoodia, jotta nopeiden minipelien voittotaulukkoa voisi seurata helpommin. Vaikkakin toteutus on minipeleissä laadukasta, usea niistä muistuttaa jotain aikaisemmista bilepeleistä tuttua minipeliä. Pelaaja pääsee halkomaan hedelmiä, ohjaamaan tipuja aitaukseen, heittämään tikkaa ja niin edelleen. Mitään todella pacmanmäistä ei tunnu löytyvän. Pac-Man on suurimmaksi osaksi kuin päälle liimattu teema.

Tämä on mainos:

Suolana pohjalla ovat kuitenkin kolme alkuperäistä julkaisua, joiden pelaaminen on yhtä mukaansatempaavaa kuin vanhaan hyvään aikaan. Mukana ovat Pac-Manin lisäksi Galaga ja Dig-Dug.

Pac-Man Party ei ole bilepelien huonoimmasta päästä, mutta odotusarvojen ollessa korkealla siihen voi helposti pettyä. Jos kotoa ei löydy yhtään minipelikokoelmaa, voi tämäkin toimia.

Pac-Man PartyPac-Man PartyPac-Man PartyPac-Man Party
05 Gamereactor Suomi
5 / 10
+
Pakettiin mukaan lisätyt alkuperäiset pelit
-
Pitkät välianimaatiot, liian lyhyet minipelit
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Pac-Man PartyScore

Pac-Man Party

ARVIO. Kirjoittaja Annakaisa Kultima

Syömistä rakastava Pac-Man täyttää vuosia, ja sen kunniaksi julkaistaan useita juhlapelejä, niistä yhtenä Wiin Pac-Man Party.



Ladataan seuraavaa sisältöä