Suomi
Gamereactor
lifestyle

Pagani ei usko, että aika on oikea sen sähköiselle hyperautolle

Nykyisen akkutekniikan rajoitukset tarkoittavat, että sähköinen Pagani ei saavu lähiaikoina.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun Pagani työskentelee täysin sähköisen hyperauton parissa, autonvalmistajan perustajan Christopher Paganin poika on nyt todennut, että meidän ei pitäisi odottaa näkevämme tätä sähköautoa lähiaikoina.

Puhuessaan TopGear.com kanssa Pagani totesi, että akkutekniikan nykyisten rajoitusten vuoksi sähköautotila ei ole vielä valmis täysin sähköiselle Paganille, mikä tarkoittaa, että emme näe autoa paljastettavana tai esiteltynä lähiaikoina.

Syynä ei välttämättä ole se, että akut eivät pysty käyttämään sähköautoa Pagani, vaan enemmän siksi, että autonvalmistaja määrittelee autonsa keveydellä, ja nykyiset akut eivät salli sitä tällä hetkellä.

"Tavoitteenamme on luoda jotain, jonka pitää olla kevyttä. Kun katsot Pagania, mitä näet, mikä on yhteistä kaikille valmistamillemme ajoneuvoille, niiden on oltava kevyitä", Pagani sanoi.

Tämä on mainos:

"Sillä pitää olla erityinen tunne, jota voi joskus kutsua 'hauskaksi'. Voit kutsua sitä iloksi. Mutta paino on ehdottomasti ensimmäinen kysymysmerkkimme. Joten luultavasti nykyään nykyisellä tekniikalla emme voi luoda pakanoita haluamallamme tavalla.

Pagani ei ole asettanut aikataulua siitä, milloin tämä sähköauto debytoi, koska se ei "seuraa markkinoita tai muotia".

Pagani ei usko, että aika on oikea sen sähköiselle hyperautolle
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä