Suomi
Gamereactor
uutiset
Forza Motorsport 5

Päivitys leikkaa Forza 5:n autojen hintoja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Turn 10 on päättänyt muuttaa ronskilla kädellä Forza Motorsport 5:n taloutta mikromaksuista heränneen polemiikin seurauksena. Kehittäjä myös pahoittelee faneille aiheutunutta mielipahaa.

Näillä näkymin ensi viikolla julkaistava päivitys laskee esimerkiksi kuusi miljoonaa krediittiä maksaneen Ferrari 250 GTO:n hintaa kahteen miljoonaan. Autojen hintoja leikataan yleisesti jopa 45 prosentilla ja kisoista saatavat ansiot tuplataan. Muutosten ansiosta harvinaisiin autoihin pääsee pelaamalla käsiksi nopeammin kuin aiemmin.

Tuottaja Dan Greenawalt kertoo ottavansa täyden vastuun polemiikista, mutta hänen mielestään yleisö tulkitsi turhan kyynisesti sen, mitä mikromaksuilla pyrittiin saavuttamaan. Turn 10 aikoo seurata mikromaksujen käyttöä jatkossa ja poistaa maksulliset XP-buusterit, jos niille ei ole kysyntää.

Päivitys lisää peliin myös kaksi uutta moninpelimuotoa: Drag Racing ja Tag.

Forza Motorsport 5

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Forza Motorsport 5Score

Forza Motorsport 5

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Forza Motorsport 5 ei ole täysimittainen jatko-osa Forza Motorsport 4:lle. Sisältöä on jouduttu leikkaamaan tiukan julkaisuaikataulun saavuttamiseksi.

Forza Motorsport 5:n Car Pass sai lisäajan

Forza Motorsport 5:n Car Pass sai lisäajan

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Forza Motorsport 5:n Car Passin omistajille on nyt iloisia uutisia. Kyseinen passi on tarjonnut autoja autojen perään, mutta nyt se tekee sen vielä kahden kuukauden ajan.

Kymmenen uutta ajokkia Forza 5:een

Kymmenen uutta ajokkia Forza 5:een

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Forza Motorsport 5:een on nyt julkaistu Meguiar's Car Pack, joka tuo kymmenellä taalalla kymmenen uutta autonkomistusta virtuaaliradoille.Ladataan seuraavaa sisältöä