Suomi
Gamereactor
uutiset
World of Warcraft: Mists of Pandaria

Pandaria jää 30% Cataclysmistä

Myös verkkomyynnit julkaistiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

World of Warcraft: Mists of Pandarian laiskanoloisia myyntejä on puolusteltu mediassa sillä, ettei mukaan ole laskettu digitaalisia myyntejä. Nyt Blizzard on kuitenkin julkaissut tiedon, jonka mukaan laajennus on myynyt - kaikissa formaateissaan - yhteensä 2,7 miljoonaa kappaletta ensimmäisen viikkonsa aikana. Tämä jättää sen noin 30 prosenttia jälkeen Cataclysmin luvuista.

Robert W. Baird & Co:n analyytikko Colin Sebastian pitää notkahdusta yhdenmukaisena World of Warcraftin pelaajakannan kutistumisen kanssa. Lisäosien välillä maksavien asiakkaiden määrä on kutistunut 12 miljoonasta 9,1 miljoonaan. Kiinan myyntiluvut tulevat luonnollisesti vielä paisuttamaan Pandarian tulosta, ja Sebastian uskoo pelaajien pitäytyvän laajennuksen parissa Cataclysmia innokkaammin, koska se ei ole yhtä vaikea.

Analyytikko ei pelkää Activisionin puolesta, sillä vaikka World of Warcraft on pääsemässä elinkaarensa syksyyn, tulevat Call of Duty: Black Ops II ja Skylanders Giants varmistamaan, ettei julkaisijan joulupuurosta tule tänä vuonna puuttumaan manteleita.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä