Suomi
Gamereactor
uutiset
Europa Universalis IV

Paradox jatkaa Europa Universalis IV:n laajentamista vielä pitkään

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Paradox Development Studion Johan Andersson on kertonut Gamereactorin haastattelussa hieman Europa Universalis IV:n menneisyydestä sekä sen tulevaisuudennäkymistä. Heillä on tällä hetkellä suunnitelmissa julkaista peliin vielä lukuisia lisäosia:

"Tällä hetkellä työstämme juuri uutta lisuria", Andersson kertoo. "Olemme myös suunnitelleet jo hyvin pitkälle kaksi seuraavaa lisäosaa. Näiden jälkeenkin meillä on ideoita vielä neljän lisurin verran."

Kysyimme myös sitä, kuinka kauan julkaisija aikoo jatkaa pelin tukemista. Andersonin mukaan pelaajien määrä on tasaisessa kasvussa ja se nousee hyppäyksittäin etenkin lisäosien julkaisemisen jälkeen. Niinpä heillä ei ole tällä hetkellä suunnitelmissa lopettaa pelin tukemista ja uuden sisällön julkaisemista:

"Jos pelin myynnit tippuvat radikaalisti, voimme harkita uusien lisäosien hylkäämistä", Andersson selittää. "Tai sitten meiltä loppuvat yksinkertaisesti ideat."

Kysyttäessä kehittäjän suunnitelmista tablettiversioiden suhteen, Andersson ei suostunut menemään yksityiskohtiin. Hän kertoo heidän tutkivan kyseistä mahdollisuutta. Heistä olisi hienoa loikata myös tableteille, mutta tässä vaiheessa yhtiöllä ei ole asiasta mitään ilmoitettavaa.

Europa Universalis IV

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Europa Universalis IVScore

Europa Universalis IV

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Paradoxin suurstrategioista pelaajaystävällisin päivittyy entistäkin lähestyttävämpään muotoon.Ladataan seuraavaa sisältöä