Suomi
Gamereactor
ennakot
Party Animals

Party Animals on täydellinen peli Xbox Game Passiin

Recreate Gamesin hurmaava ja hassu bilepeli pääsi testiin Gamescomissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Party Animals saattaa olla täydellinen Xbox Game Pass -peli. Hurmaava ja hulvaton moninpeli tuo mieleen seuraavan kehitysasteen Gang Beasts -pelistä. Party Animals yhdistää toisiinsa hassut minipelit fysiikkamallinnuksen kanssa, joka luo tunnelman jaloilla varustetun perunasäkin ohjaamisesta. Party Animals kuitenkin söpöilee selvästi enemmän kuin Gang Beasts, sillä pelattavat hahmot muistuttavat pehmoeläimiä aina corgeista gorilloihin. Pinnalta katsoen tällaisella reseptillä peli ei voi epäonnistua, ja Gamescomin testauksen perusteella Party Animals on pakollista pelattavaa Xbox Game Passin tilaajille.

Pääsin kokeilemaan Party Animalsia 20 minuutin ajan Microsoftin suljettujen ovien takana. Mukana oli kolme muutakin osanottajaa, ja vastassa toinen samanlainen neljän osanottajan joukkue. Sitten kokeiltiin useita erilaisia pelimuotoja, kuten eräänlainen "last animal standing", ja lyhyt kierros jalkapalloa.

Last animal standing -pelissä ajatuksena on olla viimeisenä pystyssä pienellä areenalla, joka on väärällään erilaisia esineitä. Niillä voi sitten lyödä kilpailijoita päähän. Areena oli hieman kohotettu, joten uloskin saattoi pudota. Takaisin pystyy kyllä kiipeämään olettaen, ettei Battle Royale -tyylin kaiken nielevä sumu ehdi ensin. Toisiin eläimiin voi tarttua ja niitä ympäriinsä viskoa puhumattakaan ympäristön vaarojen välttelystä. Oman lisänsä tuovat katsomoon joutuneet kanssapelaajat, jotka heittelevät pommeja muiden niskaan. Pelimuoto on erittäin kaoottinen ja melkein tyystin ilman strategiaa. Tämä johtuu myös siitä, että ohjaus on Party Animalsissa haastava aivan tarkoituksella. Eläinten ohjaaminen tuntuu siltä kuin pää olisi liian painava. Tuntuma on kuin ohjaisi ihmistä maskottipuvun kanssa, ja se on yksi osa pelin vetovoimaa.

Tämä on mainos:

Toisessa testatussa pelimuodossa yhteen pelaaminen oli selvästi tärkeämpää. Jalkapallossa oli tärkeää asemoitua kentälle, ja kuljettaa palloa vastustajia vältellen. FIFAn kaltaista taktikointia on turha odottaa, sillä ideana on juosta palloa päin ja laittaa siten peliväline liikkeelle. Molemmat pelimuodot ovat nopeita, eikä yksi erä kestä kauaa. Tempo on nopea, ja tarkkaavaisuuden herpaantuessa löytää itsensä nopeasti katsojien joukosta.

Kumpikin testattu pelimuoto oli viihdyttävä, mutta silti parhaita hetkiä koettiin erän päätyttyä. Palkintojenjaossa juhlitaan voittajia, jolloin molemmat joukkueet kilpailevat parhaista paikoista kameran edessä. Media Molecule teki hieman samaa Little Big Planetissa kentän lopussa. Kyseessä on hetki, jolloin voi lyödä läskiksi ilman pelkoa seurauksista.

Recreate Games on mahdollisesti osunut kultasuoneen Party Animalsin kanssa. Peli on hassu, ilahduttava ja hurmaava. Aloittaminen on helppoa, sillä mittavaa liikevalikoimaa ei tarvitse opetella päästäkseen mukaan. Party Animals onkin täydellinen peli Xbox Game Passiin, sillä se toimii kavereiden kanssa joko paikallisesti tai verkossa.

Party AnimalsParty AnimalsParty AnimalsParty Animals
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä