Suomi
Gamereactor
lifestyle

PayPal vähentää 2 500 työpaikkaa ja työvoimaa 9 prosenttia

Osana pyrkimyksiään mitoittaa liiketoiminta oikein.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka irtisanomiset ovat erittäin suuri puheenaihe pelialalla, irtisanomiset eivät rajoitu videopeleihin. Big tech vähentää myös työpaikkoja osana kustannusleikkaustoimenpiteitä, ja viimeisin näiden muutosten tekijä on PayPal, joka on päättänyt vähentää maailmanlaajuista työvoimaansa 9%, leikkaamalla noin 2,500 työpaikkaa.

Toimitusjohtaja Alex Chrissin kaikille PayPal työntekijöille lähettämässä viestissä vahvistettu irtisanomisten syyn väitetään olevan koko liiketoiminnan koon korjaamisen hengessä ja jotta se voi " liikkua nopeudella, jota tarvitaan toimittamaan asiakkaillemme ja edistämään kannattavaa kasvua " samalla kun jatkamme "investointeja liiketoiminnan alueille, joiden uskomme luovan ja nopeuttaa kasvua."

Myönnettäköön, että tämä on melko paljon toimeenpanevaa puhetta työpaikkojen vähentämiseksi sen varmistamiseksi, että taloudelliset tulotavoitteet saavutetaan, minkä näemme epäilemättä käytännössä, kun kuluvan tilikauden täydelliset vuosikertomukset jaetaan huhtikuun alussa.

PayPal myös irtisanoi noin 2,000 työntekijää tähän aikaan viime vuonna, jälleen kerran pyrkiessään vähentämään kustannuksia.

Tämä on mainos:
PayPal vähentää 2 500 työpaikkaa ja työvoimaa 9 prosenttia


Ladataan seuraavaa sisältöä