Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Pelaajat ansaitsevat vuodessa 50 000 dollaria Overwatch Leaguessa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tässä kuussa saatiin tietää lisää seitsemästä ensimmäisestä Overwatch Leaguen omistajasta. Nyt Blizzard itse on julkaissut tietoja liigasta. Erityisesti suurennuslasin alla ovat pelaajat ja heidän palkkansa.

Kaikkia Overwatch Leagueen haluavia kohdellaan niin sanottuina vapaina agentteina, eikä siis automaattisena osana jotain joukkuetta. Tämä tapahtuu vasta pelaajan tehtyä erillisen Player Agreementin valitsemansa joukkueen kanssa. Diilinteon ajankohta on 1.8.-30.10.

Joukkueet allekirjoittavat yksivuotisen sopimuksen Leaguen kanssa. Minimipalkka pelaajilla on oleva 50 000 dollaria vuodessa, ja joukkueet tarjoavat pelaajilleen terveydenhuollon ja eläkesäästämisen mahdollisuudet. Ainakin 50% joukkueen saamista bonustuloista on mentävä pelaajille. Ensimmäisen kauden bonusrahan määrä on maksimissaan 3,5 miljoonaa dollaria, josta ainakin miljoona tulee mennä mestarille.

Kussakin joukkueessa on oltava minimissään kuusi pelaajaa, mutta ei yli tusinaa. Pelaajien rekrytointia ei rajoiteta alueen tai kansallisuuden mukaan. Joukkueiden tulee myös tarjota harjoittelutilat, joiden toki täytyy täyttää Leaguen asettamat vaatimukset.

Overwatch
Photo: Blizzard

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä