Suomi
Gamereactor
uutiset
Sacred 3

Pelisuunnittelija pyysi avoimesti anteeksi Sacred 3 -floppia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Keen Gamesin kehittämä ja elokuun alussa ilmestynyt Sacred 3 otettiin vastaan fanien ja kriitikoiden keskuudessa vaisusti. Gamereactorin arviossa peliä kuvailtiin heikoksi erityisesti hintaansa nähden, eikä menestys esimerkiksi Metacriticin sivuilla ole ollut kummoista (PC:llä 60, PS3:lla 61 ja X360:llä 50/100).

Tätä vaisua esitystä on nyt noussut avoimesti pyytämään anteeksi yksi pelin suunnittelijoista. Sascha Wagentrots pahoitteli huonoa lopputulosta Steam-keskustelupalstalla ja hyvän tahdon eleenä antoi pois oman Steam-pelikoodinsa.

"Pyydän anteeksi sarjan kovimmilta faneilta, jotka eivät saaneet toivomaansa peliä. -- Voin selittää vain sanomalla, ettei kannata yliarvioida, mitä pieni kehittäjä voi tehdä ison julkaisijan kovassa painostuksessa", kertoi Wagentrots viestissään.

Viestin voi lukea kokonaisuudessaan täältä.

Sacred 3
Sacred 3Sacred 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Sacred 3Score

Sacred 3

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Sacred 3 ei ole sitä, mitä odotat. Tekijät ja studiot ovat vaihtuneet, vaikka nimike on säilynyt. Seurauksena Sacred 3 vetäisee tiukan käännöksen vasempaan edeltäjiinsä verrattuna.

2
Traileri sekä kuvia Sacred 3:sta

Traileri sekä kuvia Sacred 3:sta

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Sacred-sarja täytti jonkin aikaa Diablon paikan, mutta mitkä ovat Sacred 3:n mahdollisuudet, nyt kun Diablo III on tukevasti markkinoilla lisäosineen?

3
Sacred 3

Sacred 3

ENNAKKO. Kirjoittaja Lorenzo Mosna

GR Italian Lorenzo Mosna tutustui vanhan Diablon-haastajan kolmanteen tulemiseen. Millä eväin Sacred 3 käy kamppailuun?Ladataan seuraavaa sisältöä