LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   lifestyle

   Peliteoria on tulossa tiensä päähän sellaisena kuin me sen tunnemme

   Luulen, että MattPatin on harjoiteltava näyttelijätaitojaan Five Nights at Freddy's 2 -elokuvaa varten.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   12 ja vähän vuoden ajan MattPat AKA The Game Theorist on sukeltanut syvälle videopeleihin, antanut meille salaliittoteorioita ja paljastanut salaisuuksia, jotka olisimme muuten saattaneet jäädä kokonaan huomaamatta pelin tarinasta.

   Nyt, oltuaan alalla yli vuosikymmenen, hän ottaa askeleen taaksepäin. Pääkanavalleen julkaistussa uudessa videossa MattPat selittää, että vuosien varrella hänen on täytynyt antaa kanavilleen niin paljon, ettei hän voi enää pitää sitä yllä. Hänellä on edelleen luovia rooleja The Game Theorists -kanavalla, mutta hän välittää tavanomaisen keikkansa jollekin toiselle.

   Seuraavan kymmenen viikon aikana saamme vielä yhdeksän teoriaa ennen kuin MattPatin viimeinen video, The Final Theory, ladataan. Fanit ovat olleet shokissa tämän ilmoituksen jälkeen, mutta YouTuber aikoo ylläpitää uutta low-fi-lore-kanavaa, joka sisältää samanlaisen videotyylin, mutta vähemmän stressiä luojalle.

   Tämä on mainos:
   Peliteoria on tulossa tiensä päähän sellaisena kuin me sen tunnemme


   Ladataan seuraavaa sisältöä