Suomi
Gamereactor
lifestyle

Pentagon vastaa salaliittoteoriaan, jonka mukaan Taylor Swift on psy-op

Tartu foliohattuihisi, menemme aivan liian syvälle kaninkoloon tässä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Taylor Swift on kaikkialla, nykyään. Hän on ollut jo vuosia, mutta näyttää siltä, että hänen suosionsa on saavuttanut jonkin verran huippua viime aikoina. Fox News Amerikassa on saanut tuulen tästä, ja se uskoo, että laulaja on suosittu Yhdysvaltain Pentagonin johtaman psy-opin vuoksi. #10
Mikä on psy-op, kysyt? No, se on lyhenne sanoista psykologinen toiminta, ja se viittaa siihen, että jotain tehdään pakottaakseen ihmiset muuttamaan psykologiaansa. Esimerkiksi Fox Newsin Jesse Watters uskoo, että Yhdysvaltain Pentagon käyttää Taylor Swiftiä muuttamaan ihmisten uskomuksia tärkeänä voimavarana.

Watters jatkoi sitten toteamalla, että menneisyydessä on ollut muita tällaisia varoja, kuten Michael Jackson, Louis Armstrong, Nina Simone, Elvis Presley ja muut. Hullun raivo, lähetetty suorassa televisiossa. Jostain syystä Pentagon katsoi sopivaksi vastata näihin väitteisiin, ja tiedottaja Sabrina Singh sanoi virallisessa lausunnossaan seuraavaa:

"Mitä tulee tähän salaliittoteoriaan, aiomme ravistaa sen pois."

Nyt, rehellisyyden nimissä salaliittopähkinöitä kohtaan, Taylor Swiftin sanoituksiin viittaaminen vastauksena teoriaan siitä, kuinka hallitset Taylor Swiftiä, ei ehkä ole paras tapa saada nämä väitteet pois selästäsi. Tämä näyttää kuitenkin jälleen kerran uskomattomalta ulottuvuudelta alkuperäisiltä teoreetikoilta.

Tämä on mainos:
Pentagon vastaa salaliittoteoriaan, jonka mukaan Taylor Swift on psy-op


Ladataan seuraavaa sisältöä