Suomi
Gamereactor
lifestyle

PETA on nimennyt James Gunnin vuoden henkilöksi

Hänen "myötätuntoisesta työstään eläinten oikeuksien puolustamisessa".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

PETA on päättänyt osallistua palkintokauden hypejunaan julkistamalla vaikeasti saavutettavan Vuoden henkilö -palkintonsa voittajan. Vuoden 2023 kunnia on mennyt DC Studiosin nykyiselle johtajalle, käsikirjoittajalle ja ohjaajalle James Gunnille, kaikki hänen ponnisteluistaan eläinten oikeuksien puolesta.

PETA toteaa, että Gunnille on myönnetty palkinto "eläinten puolesta puhumisesta kaikilla elämänsä osa-alueilla, adoption kiihkeästä edistämisestä ja tietokoneella luotujen eläinten esittämisestä elokuvissaan elokuvallisen tarinankerronnan taitonsa käyttämiseen paljastaakseen eläinten laboratorioissa kestämän kidutuksen miljoonille katsojille ympäri maailmaa".
Tämä viittaa tietysti Rocket Raccoonin tarinaan Guardians of the Galaxy Vol. 3:ssa, josta tuli lopulta paljon tunteellisempi tarina kuin monet olisivat odottaneet Marvel-leffalta. PETA jopa kuvailee elokuvaa " eläinten oikeuksien mestariteokseksi" riipaisevalle tarinalle kokeiluraketista, jonka High Evolutionary kohtasi.

Gunnin elokuvanteko ei tietenkään ollut ainoa syy, miksi hän sai palkinnon, koska hän on myös eläinten adoption puolestapuhuja ja jopa kolmen adoptoidun eläimen omistaja.

PETA on nimennyt James Gunnin vuoden henkilöksi
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä